vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 Witam, takie coś brzydkiego oddała dziś militarna rzeka, fotka mam nadzieje że dobra, trochę nasmarowałem olejem białe tło żeby lepiej było widać wronę, jest w wieńcu takim jak miała policja ss? Są dwie strony tak samo wymalowane
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 Jest i druga strona, drzwiczki jak widać pogięte, od wybuchu lub nurtu wody. wymiary 50,5 cm, szerokość tego kawałka 33 cm. Proszę o identyfikacje, z góry dziękuję za pomoc
Czlowieksniegu Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 + słupek po środku, bo proporcje zachwiane...
abcd Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 Takim godłem posługiwała się policja ale także wchodząca w jej skład straż pożarna czy LS -polizei.
vojtaz2 Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 Panowie ale nie wiecie do czego mogły służyć te owe podejrzane drzwiczki?
abcd Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Gdyby to cudo było jednostronnie sygnowane gapą od biedy można by uznać za kawałek jakichś drzwiczek czy klapy od strażackiego wozu ale 2 stronność komplikuje sprawę
Pytanie
vojtaz2
Witam, takie coś brzydkiego oddała dziś militarna rzeka, fotka mam nadzieje że dobra, trochę nasmarowałem olejem białe tło żeby lepiej było widać wronę, jest w wieńcu takim jak miała policja ss? Są dwie strony tak samo wymalowane
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.