Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 Tak jak Nadwojciech, ale jak Ci mało ,no to sobie połącz [&]...Kowalstwo Artystyczne&Spawanie czy tam wolisz ślusarstwo albo usługi?...chociaż nazwa długa...ale to chyba nie problem...?czyli: Kowalstwo Artystyczne & Spawanie/Ślusarstwo/usługi Chełchowski, wybierz które najbardziej odpowiada...P.S. ...chociaż to może być przekombinowane co napisałem...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 musi być zwięzłe związane z firmą i wpadać w ucho.
papudrak22 Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 Nie rozczulaj sie zbytnio nad nazwa firmy, mysl lepiej nad dobra reklamaKto z was wpadlby na to ze firma OSRAM"zajmuje sie oświetleniem a nie wypozyczaniem toytoi na imprezy plenerowe
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Tylko nic z miechem - bo znam powiedzenie - jesteś głupi jak miech kowalski :>Kowadło - zakład kowalstwa artystycznego( czy użytkowego)
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Ja tam nie znam Twojego stanu cywilnego i preferencji, ale może Iron Maiden :-)
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Napisano 1 Lipiec 2012 stanu wolnego kowalstwo ozdobne, ślusarstwo spawanie, produkcja przyczep samochodowych ogrodzenia szeroko jak diabli ale cały czas w metalu.
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Tym bardziej pasuje... może i się jakaś trafi wśród klientek?
RAJTAR Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Jeżeli już o klientkach to ja proponuję trochę w oderwaniu od KSH...STALOWY INTERES - PIOTR CHEŁCHOWSKI"i jakieś chwytliwe hasło reklamowe typu Twoja fantazja naszą przyjemnością"albo bardziej światowo" z podobnym akcentem... trochę też w nawiązaniu do muzyki ;)Iron Fist"
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Normalnie jak reklama piedronki :)Ale brzmi nie źle :)
countryb Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Wszystko z metalu -Piotr Oswoiłem metal -Piotr Ch. Metal bez tajemnic -Piotritd pozdro
ktos451 Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Po angielkiemu to może IRON JOBPiotr Chełchowski
Nadwojciech Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Pamiętaj w jakim kraju żyjesz.Trzeba by.Ajron Dżob. :)
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Napisano 1 Lipiec 2012 moja kobitka jak zobaczyła nazwę stalowy interes uśmiała się :D ale raczej kiepskie ludzie by mieli skojarzenia :D dziś wieczorem wypełniam papiery więc muszę coś wybrać
jan-80 Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 To ja podam swoje pomysły: -KOWALSTWO ARTYSTYCZNE PIOTRA -PIOTREK Met-drew-stal -SZTUCZKI METALOWE U PIOTRA -SPAWANIE ŚLUSOWANIE PEŁNE DOPIESZCZANIE :) I więcej pomysłów nie mam :)PozdrawiamPs: potem napisz co wybrałeś za nazwę :)
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Napisano 1 Lipiec 2012 woytas w takim wieku to każdy ma stalowy interes :D wybrałem prostą nazwę prostej firmy i brzmi ona P.P.H.U metaloplastyk Piotr Chełchowski
psioter5 Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 kiedyś był taki zawód, facet jechał do lasu po mech wracał i obtykał drewnianą chałupkę :) miła praca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.