sonicsquad Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 KowalEX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Tak jak Nadwojciech, ale jak Ci mało ,no to sobie połącz [&]...Kowalstwo Artystyczne&Spawanie czy tam wolisz ślusarstwo albo usługi?...chociaż nazwa długa...ale to chyba nie problem...?czyli: Kowalstwo Artystyczne & Spawanie/Ślusarstwo/usługi Chełchowski, wybierz które najbardziej odpowiada...P.S. ...chociaż to może być przekombinowane co napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 musi być zwięzłe związane z firmą i wpadać w ucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papudrak22 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Kow-art chelmonski company;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Kow-art chelmonski & sons companyhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papudrak22 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Nie rozczulaj sie zbytnio nad nazwa firmy, mysl lepiej nad dobra reklamaKto z was wpadlby na to ze firma OSRAM"zajmuje sie oświetleniem a nie wypozyczaniem toytoi na imprezy plenerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Tylko nic z miechem - bo znam powiedzenie - jesteś głupi jak miech kowalski :>Kowadło - zakład kowalstwa artystycznego( czy użytkowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Ja tam nie znam Twojego stanu cywilnego i preferencji, ale może Iron Maiden :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2012 stanu wolnego kowalstwo ozdobne, ślusarstwo spawanie, produkcja przyczep samochodowych ogrodzenia szeroko jak diabli ale cały czas w metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Tym bardziej pasuje... może i się jakaś trafi wśród klientek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Jeżeli już o klientkach to ja proponuję trochę w oderwaniu od KSH...STALOWY INTERES - PIOTR CHEŁCHOWSKI"i jakieś chwytliwe hasło reklamowe typu Twoja fantazja naszą przyjemnością"albo bardziej światowo" z podobnym akcentem... trochę też w nawiązaniu do muzyki ;)Iron Fist" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Normalnie jak reklama piedronki :)Ale brzmi nie źle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Wszystko z metalu -Piotr Oswoiłem metal -Piotr Ch. Metal bez tajemnic -Piotritd pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Magia żelaza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Po angielkiemu to może IRON JOBPiotr Chełchowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Pamiętaj w jakim kraju żyjesz.Trzeba by.Ajron Dżob. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2012 moja kobitka jak zobaczyła nazwę stalowy interes uśmiała się :D ale raczej kiepskie ludzie by mieli skojarzenia :D dziś wieczorem wypełniam papiery więc muszę coś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Musisz przekonać żonę do stalowego interesu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 To ja podam swoje pomysły: -KOWALSTWO ARTYSTYCZNE PIOTRA -PIOTREK Met-drew-stal -SZTUCZKI METALOWE U PIOTRA -SPAWANIE ŚLUSOWANIE PEŁNE DOPIESZCZANIE :) I więcej pomysłów nie mam :)PozdrawiamPs: potem napisz co wybrałeś za nazwę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2012 woytas w takim wieku to każdy ma stalowy interes :D wybrałem prostą nazwę prostej firmy i brzmi ona P.P.H.U metaloplastyk Piotr Chełchowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 ta ra raaaa - i po reklamie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 ufff - dobrze, że nie mechooptyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2012 kiedyś był taki zawód, facet jechał do lasu po mech wracał i obtykał drewnianą chałupkę :) miła praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.