MalyMarcin Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam, Panowie ( i Panie też ;)), ja już wymiękam, szukałem wszędzie: myśliwski, z 10 aptek, chemia domowa ,budowlanka, allegro, i nigdzie nie mogę dostać tego ustrojstwa, pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Spytaj fryzjera z twojej okolicy gdzie on kupuje.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Ja zaopatrywałem się w pralni chemicznej i właśnie w aptece.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 w hurtowniach fryzjerskich najtaniej można dostać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 w hurtowniach fryzjerskich bez problemu :) u mnie sprzedają w plastikowych butelkach, jest to w formie żelu i nazywa się oxydant są 18 i 30 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Ja kupiłem w sklepie z farbami, barwnikami do tkanin i takimi różnymi artykułami malarskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 W Stargardzie na Robotniczej w sklepie myśliwskim, 19 zł. za 1 litr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 23 Czerwiec 2012 Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Spróbuj może tutaj,jest masa wszelakiej chemii. http://www.strefakonserwatora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyMarcin Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Mazury, konkretnie Pisz, ale teraz często będę w warszawie, po prawej stronie wisły, i tu pytanie, może w sklepach typu praktiker itp coś znajdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Mało prawdopodobne. Tak jak pisali koledzy-hurtownie i sklepy chemiczne,hurtownie fryzjerskie, slepy z zaopatrzeniem medycznym, apteki , łowieckie. Jak masz kogoś w szpitalu to możesz zapytać - ja bynajmniej tak załatwiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 markety Casto. i OPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Perhydrol, czyli ok. 30% roztwór wodny nadtlenku wodoru można kupić w hurtowniach i sklepach chemicznych (raczej w większych miastach);woda utleniona - 3% roztwór j.w. - apteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.