woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 mój stan też na co innego wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 PS Tak mi przyszło- sędzie się na moda nadaje... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jasiu napieraj na Wrocław po meczu - może jakiś trawiasty parking to garreta odpalisz...Jest taki wielki trawniczek, co go nam Solorz za sponsorował...A jest to część Wrocławia, gdzie wiele się działo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Tam teraz policja z połowy ściany zachodniej i nie tylko biega-stoi-leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A ja tam idę do Żabki.....Oglądam wiadomości i Rosyjscy kibice chcą ochrony policyjnej na przemarsz na stadion........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Teraz to chcą ochrony, a jeszcze niedawno było głośno o tym, że oni to nam pokarzą....Czechy górą! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Puszczą nerwy, puszczę pęta, krew się poleje :DA Rosjanie czego się boją!? :) Toć oni mają takie warunki, że mogą policje eskortować coby funkcyjni od Naszych kiboli po mordzie nie obłapali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 I ruskie strzeliły:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Cosik się chyba dzieje, bo zaczął regularnie krążyć śmigłowiec policyjny. Dzieciaka mi ..... obudzą.... :(-------------------emocje, emocjami ... ale radzę uważać na słownictwo.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:03 08-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Może łysego odstrzelą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Sonic- nie klnij, bo Ci Bozia język u..rwie.Się dzieje? Może manifestacja z 12 na dziś przesunięta? A może Romek Zieliński poszedł książkę rozdawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jutro wkleję napis jaki mi na domu zafundowali - nie Rosjanie ale jacyś nocni Marsjanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Przepraszam nie zauważyłem. Mea culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Woytas.Tylko prosimy dobre zdjęcie, przepisać napisy i podać wymiary.Aha. I zdjęcie na serwer odkrywcy :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 2-0 znaczy się Blitzkierg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 2:0Nie mam takiej miary bo to na 30% ściany chałupy.Jakoś leci Fu*k Euro - dużymi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Może, po prostu, ministra finansów nie lubią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Może chodziło o FUNK EURO? :DKoło mnie zrobili strefę czeskiego kibica. Obawiałem się tłumów trąbiących itd a tu okazuje się, że jest ich tam około setki samych polaków. Czechów jest paru :Dhttp://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,11894688,W_czeskiej_strefie_sami_Polacy__a_Czechow_jak_na_lekarstwo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ja tam knedlików lubię :)A napis na domu ma wyraźną literę c" w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jak tam Ruskie? Małego usypiam i żona kazała tiwi wyłączyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 wcale nie leniwe...2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 2:1 !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 2:2 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 3:1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 nie dali się nabrać :@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.