adrian950 Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 CześćZakupiłem kiedyś płaszcz z I wojny, lecz z molami mieszkały miesciąc dwa w pokoju, aż w końcu zobaczyłem że sobie latają więc trzeba było je jakoś wytępićPo domu jest wszedzie lawenda (niekiedy coś przeleci jak przestaną już pachnieć)A płaszcz wrzuciłem do wrzątku w wannie i przy okazji wyprałem(6 miarek proszku) na około 10 litrów wodyKilka razy już woda była czarna to chyba 4 pranie pod rządJak myślicie utopienie ich we wrzątku chyba już da im rade ?Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Poza tymi, które siedzą w kaszy, bieliźnie, za szafkami i w butach- tak.
adrian950 Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 Zakupie dużo lawendy i będe musiał rozstawić wszedzieDzieki
Barson1 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Podobno druk mocno odstrasza te paskudy . Powkładaj gazety ( nie na papierze kredowym ).
woytas Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Tylko musi być jakaś gazeta poprawna politycznie - bo inaczej nie uciekną :)A na poważnie to kup sobie lepy na mole (w drogerii pod nazwą Ross...) - takie pułapki feromonowe. Zobaczysz ile tego potrafi latać. Tylko kup wariant na mole ormalne" nie spożywcze.
adrian950 Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 okej ;)Wyborczej niestety nie mam :D hah
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.