s_boj Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 Mam pytanie. W dniu 14 czerwca muszę się udać autem do stolicy. Będę jechał od strony Lublina, a muszę się dostać na ul. Szaserów. Tego dnia niby nie ma meczu w Warszawie, ale, czy mam się spodziewać jakichś utrudnień w ruchu, objazdów?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:57 30-05-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Jeżeli planujesz wjechać do Warszawy Szosą Lubelską, ul. B. Czecha, ul. Grochowską i dojechać do ul. Szaserów, to nie powinieneś wejść w zasięgu rażenia EURO 2012 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 czy mam się spodziewać jakichś utrudnień w ruchu, objazdów?"Kurcze w mojej okolicy to codziennie są utrudnienia.A teraz jeszcze łatają drogi plackami.Chyba chcą przed euro zdążyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Staraj sie nie wjeżdżać do Wawy rano - wszyscy walą do roboty i są straszne korki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Między godz. 10 a 16-tą nie powinieneś mieć większych problemów na tym odcinku, choć tam (Grochowska/Chłopickiego) ciągle jakieś rozkopki, więc sytuacja dynamiczna. Ostatnio sporo czasu tam straciłem. Może niech jakiś mieszkaniec Pragi się wypowie, pytanie w tytule raczej źle zaadresowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 1 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Wiozę mamę na badania. W zasadzie, to dopiero w przeddzień dowiem się, na którą mamy przyjechać. Oczywiście założę rezerwę czasową na te ponad 250 km :). Ostatnio wyrobiłem się w 3,5 godziny. Zobaczę jak tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.