sanshin Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 tzn. załatwiłem sprawę z bilem na privie i już jest dobrze:)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 czescsory za to zamieszanie ale akurat w dniu kiedy pisalem w/w post bylem delikatnie mowiac zdenerwowany i cala moja zlosc zostala skierowana w strone sanshina :) ale to juz chyba przeszlosc, wyjasnilismy sobie pewne kwestie i chyba jest ok Ps. co do skrecania wyjazdow to ja musze przez okolo 2 tygodnie skrecac sie z bulu w szkole ;) a pozniej... mam jedno ciekawe miejsce w ktore mozemy sie wybrac, wiem, ze znajdowaly sie tam duuuze meteoryty" i troche ptasich obraczek" tez bylo.... ale pamietajcie przynajmiej jeden meteoryt" jest moj ;) a tak na powaznie to wszystko powiem w swoim czasie bedzie jazda jak wyciagniemy te pierscionki" ;)))...podobno jak bylo suche lato to sie wynurzaly tylko teren jest strasznie kichowaty ale co to dla nas :P najwieksza beka, ze info na ten temat mam pierwsze z przed kilkunastu lat a to najbardziej aktualne z przed 7 ale bylo/jest tam cos napewno bo potwierdzily mi to 2 niezalezne osoby dobra koncze bo mi sie klawiatura zaczyna grzac PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Bil..gdy tak piszesz, to aż moja orelka" w żyłach się gotuje ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Do Kazika : Przestań się gotować i odezwij się na gg;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 cieszy mnie ze już wszystko zostało wyjasnione:)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 czesc chyba dzisiaj wyskocze w tamto miejsce i troche sie rozgladne.....mam jeszcze jedno pytanie-czy jak kiedys kopali torf to wykonywali roznej wielkosci doly tzn. okolo 2x2 metra 5x3 ciekawi mnie to bo jest tam ich pelno, odpowiedzia moze byc to ze byly tam drzewa ale kto by kopal torf w korzeniach??? jak obok ma podmokle laki na, ktorych raczej napewno tez by ten tofr wykopal-jak pojade to postaram sie wypytac tubylcow co wiedza o tym miejscuPzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Dzis dostałem list z pieczatka TPSu .. juz myslaęłm ze wezwanie na komende główna policji a tu - Zaproszenie na jakeis przedstawnienie :)wiec wodzu jak bys mugł cos o tym powiedziec co to ebdzie ic zyw warto sie an to wybrac bo tam za duzo niepisze:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 czesconyx a gdzie ma sie odbyc to przedstawienie na Kurkowej czy odrazu w Malborku :)Ps. bylem, zwiedzilem i uja zobaczylem... niestety galazki ktore probowalem wbic w to bagienko lamaly sie jak zapalki PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 jesli chodzi o doły w torfie to są one chyba wykopane przez kopaczy torfu.Kilka dołów moze świadczyć o tym że było kilku kopaczy torfu i każdy miał swoj dół.Tak przynajmniej kiedyś słyszalem.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 czesc doly dolami ale tam naprawde cos bylo znam ludzi ktorzy widzieli to na wlasne oczy wlasnie w miejscu tych dolow chyba, ze zle trafilem :) dobra jak bedzie spotkanie to powiem co wiem PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Czy ktoś jedzie w sobote na zlot do Darłówka.pozd.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 WitamWieniu Wodza zgłaszam zapytanie kto jest chętny na wyjazd do Warcimia-rezydencji Bismarck'a 3-4.07!!Prosze o posty zgłoszenia, zeby było można zamowić noclegi.Pozdro Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 ja prawdopodobnie będę jechać.Już niedługo kupię wykrywkę i mam nadzieję iż pojadę.Mam pytanie.Ile kosztuje nocleg od osoby?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Ja. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Chodzi Mi o Darłówek.Pozdrowienia dla wszyskich. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 czesc!!ja jede na 100% jesli tylko organizacja wypali i znajdzie sie jedno miejsce :) Heruss jesli mozesz to napisz ile ten wypad bedzie kosztowal (okolo) dla zainteresowanych....... Ps. ma ktos moze miejsce w samochodzie z tych, ktorzy jada do Darlowa???oczywiscie za przyzwoita cene ;) ( moze uda mi sie wyciachac troche czasu ) PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackP Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 W temacie Wracin jadę na 100% może więcej informacji na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 Niestetynie pojadę na wyjazd do pałacyku Bismarcka:(Doiwedziałem sie ze moja babacia jest chora i z tego powowdu nie mogę z wami jechać:( mam nadzieję że na następny wyjażd nic mi nie wypadnie.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 czesc mam pytanie: czy bedzie jakies spotkanie przed wypadem??? wydaje mi sie, ze male organizacyjne by sie przydalo.......chyba, ze wszystko jest ustalone???PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 WYJAZD DO W. SOBOTA 03.07.2004 JAK KTO CHCE PIĄTEK WIECZOREM.SPANIE + PASZA =25ZŁ/OS SOTKANIE JUTRO W TPS-eo 17.00 potrzebne info ile osób jedzie, do środy mam dać znać ile nas przyjedzie i kiedy. Wyjazd z atrakcjami i familijny.pozd.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 W programie poszukiwania kluczy od skarbca B.Zwidzanie pałacu,ognisko,spotkanie z duchami i zagatka Gdzie jest tunel?Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 a jakie wrazenia po zlocie w Darłowie?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Kto jedzie do W. czy wszyscy zapadli w sen letni.pozdr.oksio.ps.czekam na info . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 A ja jestem zarzniety w pracy do przyszlego tygodnia - powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 własnie Miłefo i owocnego wyjazdu!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.