Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
czesc
sory za to zamieszanie ale akurat w dniu kiedy pisalem w/w post bylem delikatnie mowiac zdenerwowany i cala moja zlosc zostala skierowana w strone sanshina :) ale to juz chyba przeszlosc, wyjasnilismy sobie pewne kwestie i chyba jest ok

Ps. co do skrecania wyjazdow to ja musze przez okolo 2 tygodnie skrecac sie z bulu w szkole ;) a pozniej... mam jedno ciekawe miejsce w ktore mozemy sie wybrac, wiem, ze znajdowaly sie tam duuuze meteoryty" i troche ptasich obraczek" tez bylo.... ale pamietajcie przynajmiej jeden meteoryt" jest moj ;) a tak na powaznie to wszystko powiem w swoim czasie
bedzie jazda jak wyciagniemy te pierscionki" ;)))...podobno jak bylo suche lato to sie wynurzaly tylko teren jest strasznie kichowaty ale co to dla nas :P najwieksza beka, ze info na ten temat mam pierwsze z przed kilkunastu lat a to najbardziej aktualne z przed 7 ale bylo/jest tam cos napewno bo potwierdzily mi to 2 niezalezne osoby
dobra koncze bo mi sie klawiatura zaczyna grzac

Pzdro
BIL

czesc
chyba dzisiaj wyskocze w tamto miejsce i troche sie rozgladne.....
mam jeszcze jedno pytanie-czy jak kiedys kopali torf to wykonywali roznej wielkosci doly tzn. okolo 2x2 metra 5x3 ciekawi mnie to bo jest tam ich pelno, odpowiedzia moze byc to ze byly tam drzewa ale kto by kopal torf w korzeniach??? jak obok ma podmokle laki na, ktorych raczej napewno tez by ten tofr wykopal-jak pojade to postaram sie wypytac tubylcow co wiedza o tym miejscu

Pzdro
BIL

Dzis dostałem list z pieczatka TPSu .. juz myslaęłm ze wezwanie na komende główna policji a tu - Zaproszenie na jakeis przedstawnienie :)

wiec wodzu jak bys mugł cos o tym powiedziec co to ebdzie ic zyw warto sie an to wybrac bo tam za duzo niepisze:)

pozdro -=OnyX=-

czesc
onyx a gdzie ma sie odbyc to przedstawienie na Kurkowej czy odrazu w Malborku :)

Ps. bylem, zwiedzilem i uja zobaczylem... niestety galazki ktore probowalem wbic w to bagienko lamaly sie jak zapalki
Pzdro
BIL

czesc
doly dolami ale tam naprawde cos bylo znam ludzi ktorzy widzieli to na wlasne oczy wlasnie w miejscu tych dolow chyba, ze zle trafilem :)
dobra jak bedzie spotkanie to powiem co wiem
Pzdro
BIL

czesc!!
ja jede na 100% jesli tylko organizacja wypali i znajdzie sie jedno miejsce :)
Heruss jesli mozesz to napisz ile ten wypad bedzie kosztowal (okolo) dla zainteresowanych.......

Ps. ma ktos moze miejsce w samochodzie z tych, ktorzy jada do Darlowa???oczywiscie za przyzwoita cene ;) ( moze uda mi sie wyciachac troche czasu )

Pzdro
BIL

WYJAZD DO W. SOBOTA 03.07.2004 JAK KTO CHCE PIĄTEK WIECZOREM.SPANIE + PASZA =25ZŁ/OS SOTKANIE JUTRO W TPS-e
o 17.00 potrzebne info ile osób jedzie, do środy mam dać znać ile nas przyjedzie i kiedy. Wyjazd z atrakcjami i familijny.
pozd.
Oksio

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie