SP17 Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 W jakiś sposób jestem przyłączony poprzez niektóre wspólne przedsiewziecia z LATEBRĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 piekne!!!!!!! A przy okazji co z nastepnym spotkaniem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 Spotkanie w TPS-ie jutro o godz.19.15 19.05.2004Pilne!!! pozdrawiam !Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Jak mus to mus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Tym razem pojawię się na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 czescwidze ze tym razem nie ma wyjscia i trzeba sie stawic ;) naszczescie jest to jedna z niewielu czynnosci, ktora mi latwo przychodziPzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 ja sie moze zjawie, Pit bedziesz jechał jak tak to daj znac czy moge sie z Tobą zabrać:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 a cóz tak pilnego sprowadza nas do sopotu?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Jak to co .. powszechny spis ... na komedzie głównej Policji:Dpozdr -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 :)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Napiszcie co było :( ,praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 czesc Tom przedewszystkim byly urodziny naczelnego wodza ;) byla tez mowa o pewnym wyjezdzie w pewne miejsce ( bedzie jeszcze jedno spotkanie przed wypadem ) oczywiscie 100% legal......... wjazdowe 0,5L ( albo wiecej ;)) dla organizatorow-niestety nie dla mnie... moze sie podziela ??? Krzysiek sie pytal czy sa jacys chetni na Gdansk cz. II ( zwiedzanie & szukanie kluczy ) Byla tez mowa o obozie- podobno jest mozliwosc zorganizowania wystawy na jewgo terenie ( to tak apropo tego pewnego miejsca..ale nie jest to teren obozu ) W/W kolega pytal Zbyszka ( probowal pytac ) czy jest chetny na organizowanie zlotu w przyszlym roku........... odkrywca??? (chyba niewiele osob to slyszalo )jak zwykle bylo jeszcze kilka ciekawych tematow, szkoda, ze bylo nas tak niewielu ( miales szczescie Zbyszek... ) Pewnie o czyms zapomnialem....... teraz w glowie mam tylko plany na zalatwienie wolnego w szkole :) Ps. chlopaki nie wiem czy pojade-wlasnie podziwiam plan lekcji i 5,6 zajecia od 8 do 18 moze uda mi sie dojechac w sobote pod wieczor ale nic nie gwarantuje ;( GG 2952215Pzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 to jak ztym spotkaniem trzeba by cos poomawiac???ja niestety bede jechał jako tylko tania siła roboacza kopacz" poniewarz poanowie obrani na sportowo ukradli mi wczoraj wykrywacz:((pozdro wqrwiony -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Wodzu!!!Czekamy na termin spotkania:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 ok.spotkanie w dworku środa 02.06.2004 godz 18.wyjazd do S przesunienty na 12-13.06.2004 z przyczyn technicznych.pozdrawiam .oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 czesc !!!! jesli wyjazd do S" to to o czym mysle to na 99% jade normalnie sie zajaralem :)Onyx trzeba sie rozgladnac za twoja wykrywka jesli to byly dresy to pewnie nawet nie wiedza do czego to sluzy, moge sie porozgladac po rynku we wrzeszczu i ewentualnie ustawic sie z ludzmi w razie jakby sie cos pojawilogdzie pociagneli ci wykrywacz ??Ps. wlasnie sie nudze i pracuje nad nasza leditymka jak cos zdzialam to przesle wzor na spotkanie przyjade napewno pzdrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Te przyczyny techniczne chyba pokrzyżowały mi plany:( Mam nadzieję, że innym będzie pasowało.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 HejPrzykro mi ale ja nie moge pojechac. Mam zjazd w szkole i nie moge go opuscic, mam do jasnej cholery sesje i nie podoba mi sie ze wyjazd jest przesuniety!Wszystko sobie poukladalem.Jak wielu z nas nastawialem sie na wyjazd a tu skucha na calej linii.Darz dol dla wszystkich co jada, ale dla mnie flaszka bo na trzezwo nie przeboleje Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 HejPrzykro mi ale ja nie moge pojechac. Mam zjazd w szkole i nie moge go opuscic, mam do jasnej cholery sesje i nie podoba mi sie ze wyjazd jest przesuniety!Wszystko sobie poukladalem.Jak wielu z nas nastawialem sie na wyjazd a tu skucha na calej linii.Darz dol dla wszystkich co jada, ale dla mnie flaszka bo na trzezwo nie przeboleje Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Cześć !!A moze jeszcze da sie cos odkrecić ?Albo ustalmy nowy termin taki zeby pasował wszystkim chętnym, bo ten chyba nie za bardzo :(.Pzdr.fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 proponuje obgadać to na spotkaniu w dworku.To bedzie najlepsze bo tak przez forum to trudno cokolwiek załatwić i najlepeij by byli wszyscy którzy chcą jechać bo wtedy mozna ustalić termin dogodny dla każdego.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Szkoda, że termin został przesunięty. Część z nas załatwiła już sobie urlopy, przeniesienie innych zajęć itp., często z niemałym trudem... Może rzeczywiście było by dobrze ustalić termin satysfakcjonujący wszystkich na spotkaniu??Oksio! Co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 wodzu wyraź swe zdanie!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 czesc wydaje mi sie, ze tego porblemu nie uda sie rozwiazac jedyne co nam pozostaje to wybranie przez kazdego z nas kilku dogodnych terminow i dopasowanie ich do reszty Ps. niestety jesli termin zostanie przesuniety to nie jade na 100% od 19 do 27 czerwca mam szkole i napewno nie znajde chwili wolnego, oczywiscie pozniej mam duzo czasu ale innym nie bedzie pasowalo i kolo sie zamyka :( Pzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 GłOS LUDU JEST GłOSEM WODZA.Wracamy do poprzedniego terminu czyli 5-6.06.2004Jutro wypowiedz Wodza na temat wyprawy.pozdrawim.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.