oksio Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Spotkanie w dworku Sierakowskich w środe 17.03.2004.godz 18.30.Latebra" na 90% pojawi się ze slajdami.Pozdrawiam Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 I co kto bedzie? Warto przyjsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 WitamDzieki za wyprawe w niedziele , bylo calkiem calkiem ...no oprocz smietniska ;).pozdrowienia Marcin (heruss)PS.Zbyszek mam nadzieje ze sprawa duplikatu mojej legitymacji jest aktualna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 W niedziele bylismy na koniec z Onyxem jeszcze na okopach w okolicach wlk. gwiazdy - totalna porazka - po pierwsze teren po niedawnej wycince - wszystkie galezie w okopach , po drugie glucha cisza - pare odlamkow, jeden czubek - Onyx wygrzebal przy laweczce kawalek tasmy od Ila(chyba). Wracajac zajrzelismy na gwiazde ( co za smietnisko!!) i na pamiatke wzielismy po pudelku porcelanowym po jakiejs masci.Nastepnym razem bedzie lepiej!!! No wlasnie kiedy nastepne spotkanko???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traper7 Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Pit! a zapraszałem do Malborka!!! wyciągaliśmy monetki z Tomkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 z tego co mi sie obilo o uszy to nastepne spotkanie jest w srode 14.04.04 w TPSie, niedlugo powinno pojawic sie jakies info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 czescdorowadzilem moje znalezisko do jako takiego stanu :) i po dokladniejszym obejrzeniu znalazlem jakies napisy nie wszystkie udalo mi sie odczytac to co mozna przeczytac bez wiekszych problemow to MOD 1922" pod spodem natomiast LONG RIFlE" postaram sie jeszcze dzisiaj dodac zdjecia Pzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 hejBil masz tam napis raczej LonG Rifle co z angielska znaczy dlugi karabin" mysle na 99% ze to bron mysliwska i pewnikiem pochodzenia angielskiego jak mozesz to dodaj fotkePozdrowienia Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 dzieki heruss za przetlumaczenie :) naszczescie na kilku lekcjach angielskiego nie spalem wiec nie mialem problemu z rozszyfrowaniem tej nazwy wydaje mi sie, ze czesc tego napisu zniszczylem oczywiscie przez przypadek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Ciekawe jaka zwierzyna ubila tego mysliwego w tym miejscu? Pewnie po wojnie ktos zagrzebal zeby nie miec klopotow z wladza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 wlasnie tez mi sie tak wydaje........ swiadczyc o tym moze jego sposob ukrycia, z tego co pamietam zakopany byl na niewielkiej glebokosci i dokladnie prostopadle do lini drzewajak tylko znajde kabel to dodam zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Spokojnych i wesplych Swiat dla wszystkich kolegow z TPS - duzo sukcesow wykopowo-odkrywkowych w nadchodzacym sezonie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 ja rowniez zycze wszystkim kolegom z TPS-u i nie tylko wszystkiego naj........ i plytkich dolkow :)Pzdrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 czescjuz prawie po swietach, zbliza sie termin naszego spotkania a tu cisza, z tego co mi sie wydaje mielismy ustalic godzine spotkania tak wiec moja propozycja brzmi: sroda 14.04.2004(co z reszta zostalo juz ustalone :) godz. 18:30 w dworku Ps. sory za niewypal ze zdjeciami :) ale postaram sie zabrac mojego fanta na spotkanie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 14 04 2004 w dworku godz 18,00 spóźnienia tolerowane.Oksio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 WYPAD NA FORTY Z LATEBRĄ W NIEDZIELE 25 04 2004.ZBIÓRKA W GDAŃSKU NA DWORCU O GODZ 11 PRZY MC-WIEŚIU.POZDROWIENIA.OKSIO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 oksiu a do ktorej by to tak trwało?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Fajnie bylo - moze kolega foty wrzuci? Nogi mnie bola jak diabli - kiepskie buty. Z najwiekszych atrakcji wymienilbym spotkanie oko w oko z lysymi ochroniarzami, zwiedzanie kibelkow fortecznych i poszukiwanie zgubionego klucza za pomoca 3 wykrywek w centrum miasta....Dzieki Krzysiek za ciekawy spacer!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 czolem wszystkim mi rowniez sie podobalo a nawet wiecej bylo zaj........ oby wiecej takich wypadow!!! szkoda tylko, ze nie moge ponarzekac na nogi, ktore daja znac o sobie..... w koncu trzeba isc do pracy :-((( dzieki Krzysiek wielkie bylo naprawde super!!! Pzrdo BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Niestety. To była ostatnia wycieczka Billa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Bill co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 no to zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.