Skocz do zawartości

Poszukuję dobrej szwalni mundurów historycznych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję zakładu szwalniczego, który zajmuje się szyciem umundurowania historycznego od A do Z takiego na wymiar a nie ściągniętego z chin lub turcji... może któryś kolega poratuje namiarami, najlepiej stroną internetową. Najlepiej jak by taki zakładzik był z wielkopolski ale niekoniecznie... to z powodu dojechania by mnie pomierzyli jak trzeba :) Pozdrawiam.

Jest jeszcze hero z samego centrum Wielkopolski...

http://hero-collection.com.pl/

Fajnie jakby sie w ogóle kolega okreslil jaki mundur potrzebuje, polski, ruski, francuski, niemiecki......... i z jakiej epoki, bo rozne zaklady sie w roznym umundurowaniu specjalizują.

Witam ponownie, jestem zainteresowany na chwilę obecną trzema mundurami 1 - Polski z okresu między wojennego 2. Niemiecki z okresu II wojny św. (formacja jeszcze nie wybrana) oraz interesuje mnie coś na zawody czarno prochowe - może z okresu wojny secesyjnej lub jakiś napoleoński... ze względów finansowych nie kupię wszystkich naraz ale jak by mnie już pomierzyli to co miesiąc bym sobie jeden zamówił :) Pozdrawiam i dziękuję.

Rozległe zainteresowania nie wiem czy zdajesz sobie sprawe że na skompletowanie tych trzech sylwtek potrzebujesz lekko 8 tys. zł.
Dodam że sylwetka to nie tylko mundur ale oporządzenie,wyposażenie i broń

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie