maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam
maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Pomyłka w tytule, nie wiem czy są z '42 .
Barson1 Napisano 29 Kwiecień 2012 Napisano 29 Kwiecień 2012 Przez chwileczkę myślałem że polskie kawaleryjskie....ale te są bez karawaszy. Porównaj ze spodniami z którejś z galerii rekonstruktorów (odcieniowi mogą się różnic ) http://www.cytadela.aplus.pl/postaci_woj.htmWyglądają na polskie spodnie..
Barson1 Napisano 29 Kwiecień 2012 Napisano 29 Kwiecień 2012 + NA pewno nie oficerskie bo nie sa wiązane.
velmont66 Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 no ja to chyba nie widziałem jeszcze niemieckiego oficera w oliwkowych bryczesach
ktos451 Napisano 29 Kwiecień 2012 Napisano 29 Kwiecień 2012 JA bym stawiał na brytyjskie - tylko jakie(?) wg. mnie coś z okolic P07 tylko nie pamiętam czy te spodnie nie były przypadkiem proste.
maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Po to jest podforum identyfikacyjne ,żeby się dowiedzieć. Więc szydera niepotrzebna. Poza tym ,że są to oliwkowe bryczesy ktoś coś więcej napisze?
Pytanie
maadin
Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.