Skocz do zawartości

Ciekawy guzik z wizerunkiem kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawy guzik z wizerunkiem, kogo przedstawia?
lub
Ciekawy guzik z czyim wizerunkiem?

bo:
wizerunek - czyj...
kogo - przedstawia...
-------------------------
po wąsach - http://www.akpool.de/ansichtskarten/24017981-kuenstler-ak-kaiser-wilhelm-ii-soldaten-in-schlacht
Napisano
Miałem napisać z czyim , ale nie wiedziałem czy będzie dobrze i tak napisałem . Chyba mnie nie zabijesz..Btw miałem piątkę polskiego :).Wielkie Dzięki , a jak ty tutaj wąsy widzisz :D?
Proszę jeszcze o kilka odpowiedzi , żebym się upewnił.
Napisano
jak sam pisałeś...
mało widać - więc popraw czytelność fotek

np. poprzez zatłuszczenie, odbicie w plastelinie, dobry kadr 600x600 dpi samego guzika...
i oczywiście oczyszczony ył" ...

ogólnie - popiersie w starym stylu" - tył pocz. xx w."
Napisano
Własnie w oliwce go od wczoraj do dziś moczyłem.Ale fotka była zrobiona po przemyciu wodą.Dzisiaj fotek nie robiłem , guzik wygląda lepiej , co do odbicia to próbowałem to robić
za pomocą bezolejowego tuszu do stępli i poduszki do pieczątek.Odbicie jest niezbyt czytelne.Teraz włożyłem guziczek jeszcze na tę noc , jutro zobaczę jaki jest jego stan.I coś pomyślę.Pozdrawiam i Narazie dzięki wam za te odpowiedzi!
Napisano
Co do moczenia w oliwce to nie spiesz się z wyciąganiem go. Daj mu trochę poleżeć. Jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Powinno jednak pomóc. Ja swoje fanty wyciągam po min. 2 tygodniach. A co do języka polskiego to nie stępli ", a stempli ":) Zdrów
Napisano

Wg. mnie jest taki wzór.To jest to pierwsze zdjęcie , bo teraz stan masakra...Oczywiście zdjęcie powiększone,tylko się zastanawiam czy on ma czapkę czy jakaś (ala pickelhauba) albo poprostu włosy... Chyba , że korozja mnie tak zmyla.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie