bolen Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 To co zostało z drewnianej szkatułki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Jakiej to część broni to ja tego niestety nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Super fanty.Kolego bolen , a ta miła niespodzianka to z jakiej głękosci , bo widzę , że chyba płytko :).Pozdrawiam i pięknych fantów życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Około 15cm. Również pozdrawiam i życzę podobnych trafień a nawet ciekawszych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 OO to fajnie :PP.Być może mój kanarek (ace 250) by podołał takiej skrytce :).Pozdrawiam , może się kiedyś spotkamy mimo , że ja z opolskiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Najpierw pokazała się jedna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 potem zrobiły się trzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 cztery,ta lekko dostała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 po wyjęciu,lekko rant z lewej strony przyrysowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 i pod koniec piąta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 Pięknie;) jeszcze pięciu życzę by się dyszka uzbierała pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 O kurcze ! extra ! ja byłem 2 dni temu i w podobnym mchu znalazłem 7 monet jedna obok drugiej niestety PRL :(.Ale super fanciki Ci wyszły , jeszcze ładnie zrobione zdjątka!.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Witaj Oskarus, miałem pisać w tamtym wątku, ale groziło by to kartką... Widze, że fajne, srebrne mareczki Ci wylazły - gratuluje! Ja kiedyś miałem podobne znalezisko - portfel w którym było 11 srebrnych Hindenburgów.PS. Dawno mnie nie widziałeś na forum, bo ostatnio brak wolnego czasu, ale jeśli chodzi o poszukiwania, to szukam na bieżąco, tyle, że nie chwale się znajdami na forum.Pozdrawiam i życzę połamania szpadla! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 kurde to zebu trafił, te mareczki, przepraszam za pomyłkę.Pozdrawiam raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Bolen, nie wiem czy na prawdę nie wiesz co to za magazynek, czy żartujesz - ale dla pewności odpowiem, że to pudełko magazynka mauser :)Ładne to w tym naszym Lubuskiem fanty wychodzą, pogratulować.Ja na razie bez wykrywki, więc u mnie średnio z ciekawymi fantami. :( A łowi ktoś neodymem, jakie są efekty na naszych ziemiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.