wino1939 Napisano 18 Kwiecień 2012 Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Kot nie śpi myszy harcują... co to się porobiło na tym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Kwiecień 2012 Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Tutaj raczej koty" szaleją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 18 Kwiecień 2012 Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Wiosną zapachniało - serwery wyszły w plener :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Firma hostingowa znowu sie nie popisala, musielismy kupic drugi serwer bo support nie potrafil usunac awarii. Nie widze powodu zebym ujawnial jakiekolwek szczegoly techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Koszty zatem wzrosną :(Jedyne pocieszenie, że to jednak nie CBŚ czy inny kontrwywiad, bo już myślałem ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 nic się nie stało, kurka nic się nie stało... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Przeciez nie od dzis wiadomo ze sluzby czesza robotami niektore serwisy i fora w poszukiwaniu okreslonych slow kluczowych. A napis na samej gorze forum to skad sie wzial?UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!"motto dla kazdego:Zastanów się dwa razy co piszesz!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Ciekawe ilu namierzyli dzięki ID i Naszym odkryciom...Tzn. dzięki wklejaniu fot z groźną bronią".PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Chodzą pogłoski, że miliardy ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 nie bój, nie bój, kogo trzeba namierzylinierozważni zainteresowani najlepiej wiedzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 A kto takową posiada grożną broń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Szukasz volksdojczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Ja mam tablicę rejestracyjną z Koszalina z początku lat pięćdziesiątych. To pewnie mnie szukali w związku z ostatnią kradzieżą dwóch limuzyn rządowych w Skopje, a następnie zatankowaniu sześciuset osiemdziesięciu ton benzyny do roweru i ucieczkę ze stacji bez płacenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 heniek1978 Ja takową posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 I nie zawaham się jej użyć gdy sąsiedzi nadwyrężają gościnności mojego garażu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 I nie zdziwie się gdy mi ją zarekwirują,bo parafrazując pewnego Bogdana L.to wybuchowa kobieta.....(była). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.