Thomson. Napisano 29 Marzec 2012 Autor Share Napisano 29 Marzec 2012 http://www.joemonster.org/art/19729/Nie_zadzieraj_z_czeskim_rolnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Hahahhaa no nieźle , pewnie jak mu to wyleci , to kiedyś to znajdziemy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Czyli widzicie że nie ma co zawsze panikować i ewakuować połowy miasta dla paru skorup!!Tu macie ewidentne niewypały prawdopodobnie z mat. wybuchowym w środku a traktorek cały :0?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 ale jaja,u nas to by cię kominiarze ścigali i anty terroryści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Erwin - niewybuchy, moim zdaniem, wypały" to one i owszem były, patrz na pierścienie ;)Ja też taki traktorek chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 A może to ten traktorek z Sondernsprengkommando? panie oberst, melduja, że kuk wyleciał w powietrze" - tak to szło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Ok , niewypały , niewybuchy , chodziło mi tak jak tobie,patrząc na pierścienie,że to wystrzelona amunicja ;).Co do tego kuka"to traktorek trochę podobny :))..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 e tam, nie ma co się czepiać, ważne że dociążenie jest :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 dociążenie :D haha xDAlbo ma facet jaja jeżdżąc z takim arsenałem, albo żyje w przeświadczeniu, że jeszcze się przydadzą :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Z tego co widać po zdjęciach ten traktorek stoi w tych krzakach od paru lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Czeka. W razie W" zostanie uruchomiony i wysłany do boju:)Szczerze wątpię, że są pełne...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.