Skocz do zawartości

Który lepszy

Akrobata

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Zastanawiam się nad zakupem mojego pierwszego wykrywacza.Tylko nie wiem co wybrać : Garrett Ace 150 czy Armand Anticus . Co wy byście brali? Anticus jest droższy , ale to nie znaczy że lepszy.

Licze na odpowiedź

Pozdrawiam
Napisano
Kol.Akrobata na Ace 150 świat nie skończył.Zwłaszcza że już staje się archaicznym sprzętem niestety.Dorzuć parę złotych kup coś znacznie nowszego.Ze swojej strony zaproponowałbym Ci Whites Coin Master Pro.
Napisano
...tak i zostań w tyle...?Kolejna propozycja z wyssana z brudnego palca.
Miałem ten specyfik,zakupiony na podstawie takich opinii,pozbyłem się go po 3 miesiącach.
Nie polecam go,ponieważ jest przereklamowany.Opinie typu sprzedaż go bez problemu" potwierdzają jego walory.
Po konfrontacji ze sprzętem wyższej ceny użytkownicy wyzbywają się tego faworyta".
Pzdr.
Napisano
Trzy miesiące to dużo czasu na zrozumienie instrukcji obsługi- nawet dla zwolennika PO.
Coinmaster jest droższy; więc i trochę lepszy.Normalne.
Napisano
może niech kolega najpierw napisze jakim budżetem dysponuje i wtedy będzie można podpowiedzieć coś więcej.
pozdrawiam.
Napisano
Kup sobie np. używanego ACE 250 jest tam przydatny pinpoint. A jeśli ktoś nie potrafił opanować ACE w 3 miesiące , to pewnie do dziś chodzi z kijem zakończonym grotem.
Napisano
kolega dzieci3 ma racje . kup sobie Coinmastera Pro. niby ta sama klasa co kanarek ale kanara bije na plecy (sprawdzone w terenie) jest mega prosty w obsludze a fanty ciagnie az milo:)
Napisano
Oj Walezy,Walezy o całe 3 miesiące straciłem czas dla kopania z łyżką do zupy/saperki nie udało mi się wyjąć z plecaka/ wskutek takich opinii o tym szukadle jak Twoja.Dlaczego 3 miesiące?Bo dopiro po tym czasie złapałem naiwnego,na transakcję 10 lecia.
szamanie a Ty dalej trzymasz z hołotą Ruchu Palikota?
Napisano
ostatnio milem troszke stycznosci z 250-tka. robilem testy , ja szuklem sygnalu , kanarkiem sprawdzalismy. niestety czesci sygnałow kolorowych kanaris nie widzial.
jak cie nie stac na wersje Pro , mozesz kupic zwyklego jest tanszyz tym ze nie ma ID tonowej
Napisano
Wymiana argumentów ez podstaw".
Tak obrazowo bardziej-Jeśli nie stać mnie na VW to staram się nie pieprzyć głupot o zaletach 126 p.
Lataj dalej do tyłu walezy.
Pzdr.
Napisano
z Ace 150/250 jet tak i było to 100 pisane, to pierwszy, najtańszy nowy DZIAŁAJĄCY wykrywacz... jeśli masz super miejsca to wyciągnie dużo, jak marne (większość nas;)i prawie każdy początkujący ... to większość nowych odrobine droższych jest znacznie lepsza. (f2,delta,proxima,terra305 itp itd. Pozostaje jednak to że ACE 250 ze standardową cewką to taki starter" ....
Napisano
Dzieci3 ma rację, wybierając między tymi dwoma wykrywkami nie wziąłbym żadnej, tylko dołożył do Whitesa, co jak co, ale w tej sytuacji to będzie chyba najrozsądniejszy wybór.

pozdro.
Napisano
Panowie...

Najgorsze jest to, że kolega Akrobata nie podał maksymalnej ceny. Jeśli już wybierać pomiędzy Ace a Anticus, to Ace.

Ale jeśli jest możliwość dokładki, to najlepiej do Whitesa Coinmastera Pro.

Pozdrawiam serdecznie, K.
Napisano

Ja tam nie narzekam na osiągi ace.
Miałem 250 i teraz dożyna go mój brat i całkiem nieźle sobie radzi.
Może dzieci3 miałeś jakiegoś wybrakowanego?
Mimo wszystko na początek jak najbardziej jest to wg mnie dobry sprzęt.
Stworzony do drobnicy , ale na załączonej fotce widać ,że można militarke też ciągnąć:)
Może szału nie ma ale dołek na głębokość fiskarsa to i tak za te pieniądze nieźle.
PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie