Skocz do zawartości

jaki wykrywacz uniwersalny.

nowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Z tych co wymieniłeś uniwersalny sprzęcik to będzie proxima,Teknetic t2,solfernus.Reszta to drobnicowce bez trybu statycznego lub jednoczesnego.Trudno je nazwać uniwersalnymi ale co niektórzy będą krytykować że niby nie i że pominięte wykrywki są uniwersalne.To zostawiam do ocenienia koledze i najlepiej popatrzeć na opisy jakie sprzedający opisuje dany wykrywacz a wyboru sam kolega dokona.Pozdrawiam ps;to tylko moja opinia i każdy ma prawo się wypowiedzieć bez faworyzowania danej marki wykrywacza pozdro:)
Napisano
Proxima. Nie będzie żadnych problemów z gwarancją czy serwisem. I w porównaniu ao Ace itp. To jakość wykonania porównywalna jak Tarpan Vs Mercedes G
Napisano
Różnica jest. Poxima 5.0 ma oprogramowanie pozwalające pracować z 3 rodzajami cewek. Poza tym pudełko na baterie i głośniki ustawione jest poziomo dzieki czemu wykrywacz nie przewraca się jeżeli połozymy go na ziemi... 5.0 jest lżejsze od 1.0.
Napisano
...i auto niepotrzebne, bo na proximie można jechać na wykopki na oklep, a jak głód chwyci, to zjeść cewkę itd itp.Super, super!!!
Proponuję trochę umiaru w peanach na cześć rutusa, bo to już nawet śmieszne nie jest.
Napisano
uniwersalny detektor to uważam taki którym można zarówno dobrze poszukać głębokiej militarki na statyku jak również drobnicy kolorowej na dynamiku. Jezeli autor w tytule zamieszcza uniwersalny a potem pisze jaki wykrywacz na militarkę to wynika z tego ze jest nowy w temacie tak jak jego nick więc pomózmy koledze ale najpierw niech sprecyzuje co chce kopać
pozdrawiam
  • 2 months later...
Napisano
witam pomocy potrzebuje cos na militarke tak powyzej 50x50 gabaryty zeby wskazywało jestem w stanie wydac 2tys chodzi mi po głopwie magnetometr rama lu wykryywacz scopex lecz niemiałem nigdy z tym doczynienia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie