Skocz do zawartości

Depozyt-pytanka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Damex chłopcze daj już spokój piszesz jak opętany w kółko to samo odpuść ,idź z tatem wykop depozyt pochwal się i tyle ,nie wiesz czegoś pytaj a odpowiedź dostaniesz na pewno ,ale nie lej wody tylko po to by zaistnieć ,post fajny tylko Ciebie w nim pełno nie wiadomo po co ,nie bój nic bez Ciebie też by sie pewnie rozwinął

może i masz te 16 lat ale z moich obserwacji to dałbym Ci co najwyżej 11 lat. Uszanuj wiedzę i doświadczenie innych użytkowników tego forum. Dobrze by było jak by o nas Odkrywcach" i pasjonatach mówiono dobrze i szacunkiem dla naszej pasji. Po Twoich wpisach widać że jesteś wychowywany bezstresowo i zachowujesz się jak rozwydrzony i rozpieszczony gówniarz, który ma za nic rady tych do których zwróciłeś się o pomoc. Zapewne po moim komentarzu dostanę upomnienie, ale nie potrafię tak przejść koło tego tematu obojętnie bo Twoje wpisy mocno mnie uraziły, a podejrzewam że wielu innym użytkownikom też krwi napsuły".

Także pokory Ci życzę i przyjmij tą wiedzę którą chcą się podzielić z Tobą inni. Zachowuj się poważniej, nie taktuj tego forum i forumowiczów jak forum z onetu. Okaż trochę szacunku dla innych a z czasem i Ciebie uszanują.

pozdrawiam
szczurek

Parę razy już starałem się to przez moje posty wykazać, jakoś nie docierało. Teren jak najbardziej ciekawy, lecz poziom wypowiedzi straszny. Myślę, że kolega mówiąc, że ma 16 lat nadal zawyża.
Przydał by się jakiś żłobek, aby doświadczony użytkownik nie stał na równi z 10 latkiem (oczywiście do czasu swojej wypowiedzi na forum).

Jako że budynek zamieszkały, brak jakiegokolwiek oficjalnego zezwolenia na kucie, musieliśmy posłużyć się narzędziem akumulatorowym oraz archaicznymi narzędziami jak młotek, wybijak i tym podobne narzędzia. Zależało nam na jak najmniejszym hałasie by nie sprowadzać niechcianych gości...

Pomimo wszystkich tych zabezpieczeń" na miejscu pojawił się sąsiad z pierwszego piętra zdziwiony hałasem dobiegającym z piwnicy. Kolega (który w końcu mieszka w owym bloku) uspokoił go, że tylko wiercimy otwór pod kable od internetu. Niestety nie była to ostatnia wizyta nieproszonych gości. Jako że sąsiadka która opowiedziała nam to wszystko stała na czatach" zostaliśmy poinformowani, że pod dom podjechała straż miejska. Domofon spowolnił stróżów prawa, bo zwyczajowo nikt nie chciał im otworzyć, więc mieliśmy czas by pozbierać manatki i schować się u starszej pani...
tuż po wizycie pozwoliliśmy sobie na wwiercenie się ostatecznie na głębokość około 35 cm po czym wiertło nie napotkało już oporu...
Laser wskazywał że po drugiej stronie prawdopodobnie jest wolna przestrzeń...

Dalsze hałasowanie" mogłoby sprowadzić więcej osób do piwnicy, więc postanowiliśmy odłożyć sprawę na późniejszy termin czyli następną sobotę....
Pozostało zamaskować dziurę i umówić się na wieczorne piwko by omówić dalsze kroki...
Ciąg dalszy pewnie nastąpi za tydzień ;)
Pozdrawiam Sonic.
Ps: Żeby nie było zaraz tekstów typu ja to bym rozwalił od razu" przypominam, że dom jest zamieszkany, kłopotów nie chcemy a co zrobić mamy to zrobimy - tylko spokojnie i w swoim czasie bo Nie o to chodzi, żeby złapać króliczka, ale by go gonić"...

Największym problemem jest właśnie hałas. Mimo iż piwnica murowana a ściany grube, to jednak samo umiejscowienie naprzeciwko wejścia z koślawymi drzwiami nie stwarza warunków do cichej pracy. Echo niesie po prostu hałas po korytarzu. Po każdej serii wiercenia nasłuchiwaliśmy, czy ktoś nie idzie. Po każdym uderzeniu młotka cisza... Żarówkę za każdym razem wykręcamy by było ciemniej. Generalnie adrenalina jest. Szczególnie w momencie gdy ktoś wchodził do bramy czy schodził po schodach. Wtedy cisza i...... czekanie...

Ja mogę posprzątać" środek, a cegły jak chcecie, to sobie sprzątajcie :D

Kurde wciągnęło mnie, akcja niczym film Hitchcocka :) Ale to oczekiwanie jest najtrudniejsze do przejścia - walić złoto... :D

Pozdrawiam i czekam na więcej, K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie