eksplorator1995 Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Spoczko , sorry =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Tam tego nie znalazłem , ale mniejsza już wiem o co chodzy.Dynamik - tryb dynamicznystatyk - tryb statyczny).Oke nie spamie , pisać dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Aa... i żeby nie było , że nie wiem co to jest tryb dynamiczny i statyczny. Żebyscie źle mnie nie zrozumieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 To było trafione kanarkiem: http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=43554&mm=3&xb=1&vd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Marzec 2012 Autor Share Napisano 29 Marzec 2012 OO!!! o.O na tym czeskim portalu od jakiegoś czasu trochę siedzę , nie raz wchodzę na Top 10 :)... Ale tego to nie widziałem , dzięki !!! ale mi nadziei narobiłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 mlynek, przez Twojego linka klawiaturę tak zaśliniłem, że aż na grzejnik trzeba było położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 Sza man mi także poleciała ślinka na to co zobaczyłem , aczkolwiek ilekroć takie zdjęcia oglądam to tym bardziej chce mi się chodzić na poszukiwania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Share Napisano 31 Marzec 2012 Siemka dzisiaj jadę do babci w odwiedziny odrazu wezmę wykrywkę i coś poszperam jak przyjade dam wam znać :).Narazie w nodze schodzi opuchlizna ale chodzić mogę i dzisiaj będzie pierwszy dzień po długiej przerwie :D(2 tygodnie) . Mam nadzieję , że mi się to wynagrodzi!!! Pozdrawiam początkujący Damian :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Share Napisano 31 Marzec 2012 Ehhh , niestety lipa z poszukiwań , ponieważ nie pozwoliły na to warunki atmosferyczne...Ale porobiłem kilka zdjęć z tego babci i dziadka gospodarstwa , jak będą chętni to je dodam , pozdrawiam Damian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 dawaj dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Tak jest, dawaj śmiało... Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Hmm to i ja się wybiorę w następnym tygodniu na dpozyty :) Mam parę ciekawych miejscówek. Może da coś ziemia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Zaraz dam fotki :).Pogoda nie dopisywała to zrobiłem tylko na podwórku zdjątka , a jak wyszedłem z tatem za gospodarstwo z wykrywką to zaczął padać mocno śnieg ... I my wrócili :).Jak pojade to w następnym tygodniu zrobię fotki z tyłu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 1. Zdjęcie-Chałupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 2. Stodoły :2-Z bramą , za stodołą jest normalnie wyjazd na pole..1.Stodoła także z bramą taki łuk..Za tym lekko w prawo jest zabuduwanie ale niestety dziura na 4 metry.. zawalona piwnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 3. Następna stodoła i poczatek Stajni3-Stodoła , z bramą , także łuk.W środku niestety bez dachu , małe pomieszczenie.Głównie na słomę...Tutaj widać Wjazd natomiast z tyłu wyjazd na pole.4.Poczatek Stajni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 4.Stajnia5-Brama do stajni , na sianko itd.6-Wejście do stajni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 5.Stajnia-Przód7-Za stajnią jest następna część ogródka jakieś 40m,potem jest koniec i zaczynają się skarpy z brzozami , a na lewo jest małe poletko na ziemioki :P.Za tym wszystkim są już pola rolnicze...Ale za ogródkiem zdjęcia s dodam za tydzien jak jak pojadę znów...8.Widok na zamek hmmm jakieś 100metrów.A najciekawsze Krzyż i Data rok 1894r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Powiem krótko- O Bożę!Narysuj jeszcze plan tego folwarku, tylko nie zapomnij napisać jakiego typu są dachówki na dachu- to baaardzo ważne.http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2011/07/godzilla-facepalm-godzilla-facepalm.jpgPZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Okej,daj mi twój adres , to Ci wyślę listem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Chociaż poczucie humoru masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Jak zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 No okolica ciekawa. Załóż wątek w naszych odkryciach i pochwal się fantami które Ci wpadną.W moim terenie jest sporo ruin po gospodarstwach, tylko ten wszędobylski gruz, cegły itp. :/ Zniechęca czasami do kopania. Na depozyt nie trafiłem, ale może przyjdzie taki dzień :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Wiem , wiem dzięki Tobie za normalny komentarz , bo te bezsensowne niektóre komentarze , to mi się rzygać chce , po co dogadywać?żeby co ? żeby posta nabić...A co do kopania , to wybieram się tam już niedługo , na święta nie będe kopać :D przecież.... Co do gruzów to nie jest tak dużo , tylko co to haszcze :D no ale się nie dam . Jak coś tam drapnę to porobię fotki/ :) Pozdrawiam Damianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Chaszcze chaszczami - maczeta do buraków albo bagnet S84 i można wszystkie elegancko wyciąć :) Polecam w pierwszej kolejności przeszukać nie ruiny, a ogródek :) Może się okazać, że to tam będzie więcej fantów niż gdzie indziej. Fenigi minimum na ogródkach raczej gwarantowane ;)Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.