Skocz do zawartości

Depozyt-pytanka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Siemka dzisiaj jadę do babci w odwiedziny odrazu wezmę wykrywkę i coś poszperam jak przyjade dam wam znać :).Narazie w nodze schodzi opuchlizna ale chodzić mogę i dzisiaj będzie pierwszy dzień po długiej przerwie :D(2 tygodnie) . Mam nadzieję , że mi się to wynagrodzi!!! Pozdrawiam początkujący Damian :).

5.Stajnia-Przód

7-Za stajnią jest następna część ogródka jakieś 40m,potem jest koniec i zaczynają się skarpy z brzozami , a na lewo jest małe poletko na ziemioki :P.Za tym wszystkim są już pola rolnicze...Ale za ogródkiem zdjęcia s dodam za tydzien jak jak pojadę znów...

8.Widok na zamek hmmm jakieś 100metrów.

A najciekawsze Krzyż i Data rok 1894r.

Powiem krótko- O Bożę!
Narysuj jeszcze plan tego folwarku, tylko nie zapomnij napisać jakiego typu są dachówki na dachu- to baaardzo ważne.

http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2011/07/godzilla-facepalm-godzilla-facepalm.jpg
PZdr

No okolica ciekawa. Załóż wątek w naszych odkryciach i pochwal się fantami które Ci wpadną.
W moim terenie jest sporo ruin po gospodarstwach, tylko ten wszędobylski gruz, cegły itp. :/ Zniechęca czasami do kopania. Na depozyt nie trafiłem, ale może przyjdzie taki dzień :)
Pozdrawiam!

Wiem , wiem dzięki Tobie za normalny komentarz , bo te bezsensowne niektóre komentarze , to mi się rzygać chce , po co dogadywać?żeby co ? żeby posta nabić...

A co do kopania , to wybieram się tam już niedługo , na święta nie będe kopać :D przecież.... Co do gruzów to nie jest tak dużo , tylko co to haszcze :D no ale się nie dam . Jak coś tam drapnę to porobię fotki/ :) Pozdrawiam Damianek

Chaszcze chaszczami - maczeta do buraków albo bagnet S84 i można wszystkie elegancko wyciąć :) Polecam w pierwszej kolejności przeszukać nie ruiny, a ogródek :) Może się okazać, że to tam będzie więcej fantów niż gdzie indziej. Fenigi minimum na ogródkach raczej gwarantowane ;)

Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę, K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie