spid3r Napisano 7 Marzec 2012 Autor Share Napisano 7 Marzec 2012 Jak mam zakonserwować taka puszkę ? elektroliza ? sama oliwka, czy szczotka druciana zeskrobać rdze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 ja bym zostawił tak jak jest ma swój urok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Urok sypiący się z półki:)Wymocz w roztworze kwasu szczawiowego,elektroliza to herezja gdy masz tyle farby wewnątrz,a i zewnętrznie cośik jej się pokaże.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Zgadzam się w zupełności z kol vis-em.Szkoda ją na elekro. Może być jeszcze sporo farby. Kwas szczawiowy ewentualnie Fosolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Kwas szczawiowy . Jak nic nie wyjdzie to możesz zrobić elektrloize ale zejdzie jakże cenna farba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 tu mozesz sprawdzic co potrafi kolega szczawiu :) pozdrawiamhttp://odkrywca.pl/moj-eksperyment-kwas-szczawiowy-i-helmy,665420.html#665420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ersterus Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 kwas szczawiowy, dostępny w każdym sklepie pszczelarskim. 0,5 kg około 9 zł. lub portale aukcyjne. tez mam taka puszeczkę ale prawie cała w farbie. pozdrawiam i zyczę sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.