ollaff Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Ma ktoś fotki z renowacji tego boforsa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 ollaff. czytaj teksty ze zrozumieniem chyba że Ci ciężko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Ta sztuka, o której pisze Falkenbach to nie Bofors niestety!A szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Masz na myśli tą spod Kocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Tak, właśnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Oj chyba nie masz racji...A co to było według twoich informacji?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Widziałem zdjęcia pewnej lufy trafionej pod koniec zeszłego roku. 100% nie bofors, to coś zdobycznego było.Chyba,że Kolega wie o jakimś innym frafieniu niż ja.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Ja mówie o prawie kompletnej armatce.Brakowało chyba tylko kół i płyty i to był na 100 nasz bofors.Mówimy raczej o dwóch różnych trafieniach.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Może zapytam inaczej - widział Kolega, czy tylko słyszał?;)Bo nadal sadzę że mówimy o tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 TKS w zeszłym roku w okolicach K....." - myślimy o tym z szeroko pojętych okolic Tomaszowa ? co z nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Tak to ten z okolic TL.Przyjechali, wyciągnęli, załadowali i odjechali.Co z nim? - pewnie ma się dobrze.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 macie fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 następny nie umiejący czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Wydobyli i pojechali a dziadek do śmierci będzie jeździł autobusem :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 jak dobrze pamiętam i kojarze zdjęcie z pokazywanym mi kilka dobrych lat temu.znalazł go poszukiwacz na środku polnej drogi w okolicach miejscowości Brok bądź Nur.niestety kontakt z nim mi się urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.