Skocz do zawartości

Flanker się odnalazł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Skorodowany-zostaw te niemieckie kółeczka w spokoju jeśli On czyli P-11 był na nich w kolekcji Goringa to na nich powinien zostać.
On już i tak nigdy latał nie będzie.
Na koniec, dasz albo nie dasz twój on jest i jest to twój problem.
Za zdjęcia dzięki i jeśli masz więcej to wrzuć.
Na zdjęcia popatrzę koło łóżka bym tego nie trzymał.Ale szanuję innych hobby.
Pozdrawiam
Napisano
Skorodowany, załóż nowy wątek z tymi zdjęciami z Cosford. Chętnie bym zobaczył fotorelację. A nasza Jedenastka z Krakowa nie stoi czasem na kołach do Jaka?
Napisano
Jacek 1962.Daj znać jakie zdjęcia (ujęcia) chciałbyś zobaczyć, wstawię albo zrobię nowe fotki, nie ma problemu. W sprawie kółeczek, ok nie chce ciągnąć tematu P 11, tym bardziej że wszysko jest w porządku, i nie chcę się czepiać, nie chodzi o to czy będzie latać, (nie powinien) tylko mała uwaga: na zdjęciach z kolekcji Goeringa P 11 stoi na oryginalnych dużych kołach. Te małe (jak widac po wpisie poniżej)kółeczka to właściwie nie wiadomo od czego i raczej sprawa powojennego bałaganu. Szanuję Twój pogląd, natomiast moim zdaniem należy przywrócić rozmiar oryginalnych opon. Na pewno nasz najważniejszy zabytek zyskałby na wyglądzie, z tymi małymi kapciami" wygląda trochę pokracznie. Pozdrawiam
Napisano
S boj. Nie ma sprawy, potrzebuję troche czasu (zmniejszanie fot)i wrzucę osobny temat Cosford. W sumie to zaproponowałeś nowy ciekawy temat: z jakiego samolotu pochodzą kółka w P 11. Też chciałbym wiedzieć dokładnie i bez wątpliwosci. W Cosford tez parę samolotów stoi ie w swoich butach". Czyli stary problem. Pozdrawiam.
Napisano
Skorodowany -jakie masz takie daj-bo zdjęć tego typu samolotu
nigdy dosyć a ja jestem jego fanem.
Tylko koledzy nie pytajcie o jego osiągi,bo nie wiem mnie się on czyli Su-27 podoba zresztą Mig-29 też/z tym samym zastrzeżeniem
Moja prośba do kolegów jeśli hm macie zdjęcia takich ciekawostek to wrzucajcie i nie ważne czy są wasze czy sąsiada
ważne że są.
Co do kółek to może ktoś z muzeum się wypowie bo ja się na tym nie znam.
Pozdrawiam
Napisano
Skorodowany, zdjęcia, nawet w bardzo dużej ilości, dostosujesz błyskawicznie programem, którego działanie opisałem w tym wątku:
http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
Napisano
A co do samej jedenastki, to szykuje się kompleksowa renowacja, m.in. uzupełnienie, o pozyskane, oryginalne zegary, także może i kół tak nie zostawią.
Napisano
Dzięki za link, potwierdza w dużym stopniu dotychczasowe ustalenia. Coraz bardziej jestem ciekawy, na czym stoi nasza 11", ale tak na 100%. Pewnie to tylko kwestia czasu.
Pozdrowienia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie