woytas Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 Z doświadczenia wiem, że bywalcy forum olewają konferencję ODK. Ale może ktoś wybiera się w tym roku? Więcej informacji na http://www.odkrywca.pl/.Ja powinienem być i jestem chętny na wszelkie sposoby przekupstwa :) Browar, kiełbacha etc etc... wchodzą w rachubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Łojezu jak daleko..Ale na Ukrainę blisko:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:35 13-02-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 ja się wybieram :)) dla kogo daleko to daleko ;) chociaż raz bliżej ja będę miał ;) czekam na więcej szczegółów szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 Pojawiła się mała wątpliwość czy będę (ale nie ze strachu przed szczurkiem :) )Mam nadzieję, że jak będę to popromilujemy troszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 woytas... tiaaaa jaaasne ;) a są w tej bajce smoki?? ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 W się wystraszył...Dowiedział się, że zabiorę Go po drodze, ale wcześniej z Jego żoną uzgodnię pory karmienia i przewijania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 W" nie bój się ja nie taki straszny :D moja druga ksywka to Maleńki... i z natury jestem niespotykanie cierpliwym i spokojnym gościem :P Yeti będziesz?? szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Gwiazdy na niebie wskazują, że będę (plus Grzebiuszka jako cargo)...Jednocześnie dostałem info zwrotne z redakcji, że chcą ze mną iść na Guns&Roses w Rybniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 lipa ;(( na całej linii :(( tak blisko a ja nie mogę :(( jak nie urok to sraczka :(( wypijcie panowie moje zdrowie :)Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 hmmm - szkoda :( Może będę potrzebował ochrony bo taki jeden ma tam być :>A zostały 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 woytas ,określ jaśniej-szukasz ochrony na wątrobę czy na szczękę? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Szczękę raczej - wozem będę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Maj 2012 Autor Share Napisano 17 Maj 2012 Jak widać znowu będę sam :)Jeśli ktoś ma ochotę pogadać to proszę się o mnie wypytywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Maj 2012 Autor Share Napisano 18 Maj 2012 Już jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 No, to Tyfus dziś nie idzie spać...PS Pozdrów Ściurka & S-ka (nie)Kompany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Maj 2012 Autor Share Napisano 18 Maj 2012 sciurek is out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 Się chłopina Ciebie wystraszył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Maj 2012 Autor Share Napisano 18 Maj 2012 ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 Się nie dziwię- moje koty do dziś mają traumę po spotkaniu z Tobą. A na widok wolno przejeżdżającego po mojej ulicy czarnego forda, chowają się pod wannę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 Panowie, ja nie boję się nikogo ;P była nadzieja na spotkanie ale niestety wszystko w łeb wzięło :(( a miała być niespodzianka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Jak tam po konferencji ? jakie wrażenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Nie wiadomo- niektórzy uczestnicy nadal są uważani za zaginionych w akcji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Kolega który był na konferencji, mówił że było chwilami ciężko....Ale i muzeum dzwonów i fajek ponoć odwiedzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Najlepsza konferencja na której byłem - 2 dzień nie potrafię się odnaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 A jak w nocy na pewnym forcie na granicy zaczął koło nas krążyć helikopter SG to już było mniej wesoło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.