Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 To co?Określenia typu:lewacyprawacyidiocifaszyścizdrajcypoplecznicyitdipt winny skutkować strzałami ostrzegawczymi a później serią?Na jedno wyjdzie, niestety... Są tematy, gdzie jad i (nie)wiedzę wylewają niemal ci sami użytkownicy...
osyjan Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 W tej dyskusji biorą udział przecież starzy użytkownicy, po których wiadomo czego się spodziewać. Zasada jednak jest prosta jak konstrukcja cepa: Kłódka - zamknięcie dyskusji. Moderacja patrz tutaj -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_(internet)Mi się kneblowanie nie kojarzy z moderacją ale może mam taki defekt :)
woytas Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Ubolewam, że nie dokończyłeś swojej misji i nie przekazałeś nam wszystkich mądrości, która posiadasz na temat podmiotu lirycznego.
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 A ja dam przykład...Mamy na Forum trzy działy poświęcone identyfikacji.Każdy ma swoje zadanie i określone zainteresowania".A tu nagle, jak pajacyk z pudełka wyskakuje np wątek:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=728781#1670309Co identyfikacja herbu ma wspólnego z Historią do I WŚ, to wie (?) chyba tylko tfurca wątku...Choć oczywiście- skoro Forum jest około historyczne, to i na Głównym można identyfikować, a na np Książkach, to już książki w szczególności...
osyjan Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Człowieksniegu - powiem ci tak - herb nie wykopek a i pochodzi sprzed 1918 r. - może ci te fakty coś powiedzą??? :)
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Toż sam sobie i innym odpowiedziałem, że pokrętną logiką można próbować wszystko uzasadnić...Choć oczywiście- skoro Forum jest około historyczne, to i na Głównym można identyfikować, a na np Książkach, to już książki w szczególności..."
osyjan Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Delikatna sugestia od tfurcy wątku. Powieś na nim kłódkę :)
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Po pierwsze primo- na przyjemność trzeba sobie zasłużyć...Po drugie- idąc takim tokiem rozumowania (?) jak Ty, może zrobić np pytanie o podręcznik do nauki jazdy w Pojazdach, ceny pączków w Numizmatyce, przepisy na robienie domowych wędlin w Konserwacji, a w ID damy np pytania o różnice w smaku między mandarynkami a pomarańczami...EOT
osyjan Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 A możesz mi wytłumaczyć co z forum około historycznym mają wspólnego wędliny, prawo jazdy i owoce cytrusowe? Mam niejasne poczucie, że gdziesz się zapędziłeś ale gdzie...?Kurde a zawsze miałem Cię za rozsądnego człowieka. Śniegu oczywiście ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.