Witam! Wszedłem w posiadanie takiej oto odznaki . Wiem że jest to jeździecka odznaka z okresu III Rzeszy . Interesuje mnie natomiast za co była przyznawana i w jakich latach ( za jaką konkurencje ) . Czy jest to odznaka którą można było wygrać na zawodach miejscowych a może na szczeblu krajowym ? W jakiejś olimpiadzie itp ? Interesuje mnie też jej cena .Na zagranicznej aukcji kosztuje 135 Euro o czyli ;
Kwota 135,00 EUR - Unia Europejska Przelicznik 4,4883 Kwota 605,92 PLN - Polska
Dodam że jest w 100 % oryginalna ( jest to odznaka klasy II - wychodzi srebrzenie lub złocenia - jest jednak pokryta piękna patyną? - czy po spolerowaniu jej mleczkiem CIF wyjdzie zadowalający efekt ) ?
Pytanie
Barson1
Wszedłem w posiadanie takiej oto odznaki . Wiem że jest to jeździecka odznaka z okresu III Rzeszy . Interesuje mnie natomiast za co była przyznawana i w jakich latach ( za jaką konkurencje ) . Czy jest to odznaka którą można było wygrać na zawodach miejscowych a może na szczeblu krajowym ? W jakiejś olimpiadzie itp ? Interesuje mnie też jej cena .Na zagranicznej aukcji kosztuje 135 Euro o czyli ;
Kwota 135,00 EUR - Unia Europejska
Przelicznik 4,4883
Kwota 605,92 PLN - Polska
Dodam że jest w 100 % oryginalna ( jest to odznaka klasy II - wychodzi srebrzenie lub złocenia - jest jednak pokryta piękna patyną? - czy po spolerowaniu jej mleczkiem CIF wyjdzie zadowalający efekt ) ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.