Lonewolf Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2012 Nie mogłem sie powstrzymać i stwierdziłem ze potrzeba tutaj trochę rozluźnienia i zabawy. Tak wiec proszę dla zabawy o identyfikacje broń mundur nieśmiertelnik itp.Udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Prokurator już sie kolesiem interesuje za tego schmeisera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Jurgen Knebelss z 104 dywizji grenadierów pancernych ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Kwestia do dyskusji, czy Lonewolf znalazł to zdjęcie na forum zgodnym ze znakiem wodnym, czy nie daj Bóg na jakimś innym*...* którego przez grzeczność i poprawność polityczną nie wymienię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Wpaść z takim chłopem to nie grzech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonewolf Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2012 Chyba mi mod albo admin zamienił forum wrrrrr..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 My?No przestań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Nie Forum a Dział...Uznałem, że takie coś na ID może Tyfusowi zaszkodzić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonewolf Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2012 Racja dział... zwał jak zwał mój błąd. Co do identyfikacji to mysle ze w DZIALE" identyfikacja taki cos by sie jak najbardziej przydała, a Tyfus tez by sie moze delikatnie acz nieśmiało uśmiechnął zanim by to wywalił albo i nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Tytus właśnie za bardzo uśmiechnięty- ostatnio aż zajadów dostał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Kamienie mu się normalnie na zębach porobiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Aż tak blisko nie jesteśmy- boję się w paszczę lwa zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 J-23 znowu nadaje...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Patton, to nie jest schmaisser, to MP-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 MP-40 miał przydomek szmajser. Nazywali go tak np. powstańcy.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Masakra....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 co do pierwszej foty to padłem, co do drugiej to ci stock powiem, że jak będziesz w rekonstrukcje się bawił to też takie fotki będziesz wstawiałpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Z rekonstrukcją nie ma zabawy" to poważna sprawa.Jeżeli jednak już się kiedyś za to zabiore to na pewno nie będę dawał takich fotek na facebook czy inny portal między innymi dlatego że nie jestem na takich już zarejestrowany:)Poza tym wybacz ale kolo ze zdjęcia wygląda co najmniej rozweselająco:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Pierwsze zdj.koło małej szafki to będą chyba nieregulaminowe klapki kubota sport,w dużej szafie rozpoznaję tylko zieloną butelkę der sprite" i enerdżi drink Tiger"Pzkpfw VI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 do stocka: wiem, że z rekonstrukcją nie ma zabawy, bo sam od roku w tym robię.takiego słowa zastępczego użyłem.a ten młody odtwarza żołnierza z końca wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.