silent Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Napisano 18 Styczeń 2012 Witam,ostatnio szukałem czegoś w domu mojego dziadka (który już nie żyje) i w szafie znalazłem pochwę.Nie wiem od czego to jest,jak przykładałem mój bagnet od mausera to proporcjonalnie podobne :D
por.pil.020 Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 Tylko mannlicher wz.95 i to chyba zastępcza wersja (wojenna produkcja 1914-1918) bo nie widzę ostrogi dławika.
silent Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Napisano 18 Styczeń 2012 Witam,ostatnio szukałem czegoś w domu mojego dziadka (który już nie żyje) i w szafie znalazłem pochwę.Nie wiem od czego to jest,jak przykładałem mój bagnet od mausera to proporcjonalnie podobne :D
Kuba115 Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 Pochwa do bagnetu od Mausera chyba. Poszukaj bić
dzieci3 Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 Rozejrzyj się na tej stronie.http://bajo.cz.sweb.cz/Galerie.htm#Rakousko-uhersko
Pytanie
silent
Witam,ostatnio szukałem czegoś w domu mojego dziadka (który już nie żyje) i w szafie znalazłem pochwę.Nie wiem od czego to jest,jak przykładałem mój bagnet od mausera to proporcjonalnie podobne :D
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.