vojtaz2 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Witam, na dobranoc chciałem się pochwalić niedzielnym hełmem, ale tylko filmik mam. Po za tym ziemia rodzi" tyle razy tam grzebałem, kilka odznaczeń wyszło, kurde i jeszcze hełm, przysięgam z ręką na sercu że robiłem dokładnie ten teren, centymetr po centymetrze. filmik: http://www.youtube.com/watch?v=BJZDeGmgXew&list=UUkBPTNiDN9fMr0yu_-fbthQ&index=1&feature=plcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Przynajmniej rozwalonego vojtaz znalazłeś ja byłem z kumplem w sobote w czechach od 10 do 18 i nic sie wtrafiliśmy, chyba wtrafiliśmy na tereny juz przeszukane przez was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizing Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Tak to już jest jak się jedzie na dziko bez dobrego przewodnika,kompana (vojtaz2) ./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Byłem w terenach gdzie vojtas już chodził ale chyba wszystko wykopał to nic nie wtrafiliśmy he :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Dzisiaj, część ryngrafu komendantury WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Witam, dziś niestety nie dało się dojechać na miejsce gdzie wychodziły graty z komendatury wh, błoto i szalejący deszcz zmusił mnie i ekipę ze śląska do wyjazdu w bardziej przyjemny teren dla naszych passacików :) po godzinie odpadł 1 zawodnik, po dwóch 2 zawodnik, a ja z kolegą do końca wytrzymaliśmy, zmoczony byłem aż do podkoszulki i jak widać na zdjęciu warto było :-D. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2012 teraz w ciepłym pokoju siedzę i podziwiam dzisiejsze sreberko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 vojtaz2 Pełen szacun za fanty,gratulacje.Jeśli zaproszenie aktualne to myślę w Maju się do Was wybrać.......a swoją drogą Woodstock się zbliża.Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Witaj, ja zawsze mam drzwi otwarte:) co do Woodstocku 2012 trwają u mnie mega przygotowania, po za tym ma zagrać Sabaton :) będzie widowisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Wczoraj taki krzyżyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 mutterkreuz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Wojte zapodaj fotki kreuza po oczyszczeniu gratki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 feldMasz zdjęcia tego zrzutu pickelhaub", o którym napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam po długiej przerwie i mam nadzieję że będzie duże znalezisko, namierzyłem duży sygnał, wręcz potężny, liczę na pancerkę, w sobotę przystąpimy do odkopywania tego dużego coś.Nowy teren daje nowe możliwości :) tubylcy zapewniali mnie że to czołg :P... ważne że jest (brzydkie słowo) sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 hahaheeWojciechu :-)))lepiej się w rzeczce potaplać :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 witam,z niecierpliwościom czekamy na relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2012 gersemi cały czas myślę co tam leży, zwłaszcza że z jednej strony przebiegała droga, zobaczysz to na zdjęciach satelitarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 vojtaz zdaj jak najszybciej relacje bo mnie dusi;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 co tam jest ?? Ciekawe. A jak się śmietnik okaże :D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Witajcie, dziś tylko dwa filmiki z tego miejsca, przed tym miejscem wychodzą łuski mauser, wystrzelone i spalone przy wybuchu co świadczy o tym że ktoś oberwał w pancerz?.. ciekawy jestem co tam zalega pod kamyczkami, moczy się i czeka na mnie. filmiki są dwa, zobaczcie ten i szukajcie drugiego. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZgQYf1dCMqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2012 druga część, ściszcie głośność w komputerach http://www.youtube.com/watch?v=15iaiY1v0aM&feature=sharep.s druga łuska leży koło kamyka w wodzie :) niestety spadła do wody między czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Prawie przeżyłem przed zawał już myślałem że będziecie kopać a tu jak w było nie minęło koniec odcinka 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Panowie wy stajecie się konkurencją dla Było nie mineło. ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 Witam, blacha wyciągnięta z wody obok tego miejsca gdzie jest duży sygnał. Dużo się zachowało jak na rzeczkę. Moim zdaniem coś związane z policją ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 Druga strona też jest wymalowana w świński znak:) Ciekawe z czego te drzwiczki są, blacha ma grubość 3 milimetrów więc nie sądzę że jakiś pojazd. Tak po za tym Było Nie Minęło będzie miało ciąg dalszy, dziś woda w rzece była mętna i było jej więcej po wczorajszych nawałnicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.