igorek Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 traktor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 pare euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrugaWSchowa Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 No no kolego ladna bizuteria :) mozna wiedziec na jakim sprzecie smigasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 excalibur 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy Daun Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Witam, mam pytanie odnośnie kopania na plażach Polskich jezior. Ponoć można legalnie szukać na plażach nadmorskich, a jak jest z jeziorami? Mam do przeszukania leśne jezioro, przy którym są trzy ośrodki wypoczynkowe, w tym jeden nieczynny. Czy mogę spokojnie się tam pojawić z wykrywaczem, czy pytać kogóś o zgodę? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Siemka. Ja napiszę tak: Można szukać na własne ryzyko na plażach, nikt z panujących władz Ci nic nie zrobi ale jest jedno ale, ludzie to naród zazdrośników itp więc czasami potrafią zaskoczyć. Ryzyk fizyk jak coś szukasz własnej obrączki bo wczoraj za dużo się opalałeś i gdzieś tu zgubiłeś. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 kolego ja wchodziłem wszędzie i nikt mnie nie wyganiał jedynie ludzie ciekawi pytali co mozna znaleźć.ruszaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Urlop,w Polsce,fanty pochodza z jednego jeziora,gdzies na mazurach,zaliczylem tylko jeden wypad,gdyz uszkodzilem cewke i reszta urlopu bez wykrywki :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 dwie zlote obraczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 religia(srebra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 cdn srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 aluminium itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 takie tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 ponad 100 zl,poszlo na debowe mocne ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Nie miał pan problemu z wymianą tych pieniędzy :D? Chodzi mi o niektóre czarne haah.. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 wczesniej zostaly poddane oczyszczeniu i poszly w Polske;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Witam,igorek a czym czyścisz te współczesne moniaki, jeżeli można wiedzieć? :) Bo też mam trochę czarnych złotówek, ale jeszcze nie czyściłem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 ja polecam kapiel w amoniaku,tak okolo 30minut,potem plukanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Wrocławskie parkomaty przyjmują bez czyszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Sobotni i niedzielny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 co mnie cieszy, zlotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.