maciek1993stefan Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2012 Witam chciałbym przetłumaczyć nazwy miejscowości na tej mapie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 A/ wklej fragment mapy,i/lubB/ podaj, z łaski swojej, oryginalną nazwę miejscowości.Wróżenie z fusów lub pomoc szklanej kuli niewiele da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1993stefan Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 Przepraszam nie dodałem zdjęcia :/http://img11.imageshack.us/img11/9471/sx448.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Sandomierz Baranów, Suchowola.Weź mapę i sam zobaczysz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Jak pisał Woytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1993stefan Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 Dziękuje za przetłumaczenie . Już wiem gdzie jechać szukać a z tą mapą nie pomyślałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Koledzy byli szybsi:)a by użyć takiego czegoś jak słownik to nie pomyślałeś?http://www.translatica.pl/translatory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Do szkół młodzieży!Uczyłem się 8 lat rosyjskiego - prosty język i jak widać się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Też uczyłem się parę lat,ale z mojego wyboru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.