latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 dzisiejsza zbieraninka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 do tej pory uważałem to za carski odważnik....co to jest ta doczepka-trafiła się pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 ziemia niestety zjada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 mało czytelne te monetki...niestety to nie piasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 piekne trafienie.nie czyściłem,szkoda patynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 oczekiwany medalik,ogryziony trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 w pięknej wersji,szkoda że w takim stanie.I do następnego razu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 i mój ogryzek...;-)Do siego Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 To ja też pozwole sobie zaśmiecic swoim ulubionym (choc pewnie już widziałeś). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Pięknie!A Stasiek - miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Ostatnio taki sam jak ten od pięknej wersji" kopnąłem prościutki. Ale na medalikach sie nie znam. Podobają mi się, ale muszę się trochę podszkolić. Za to 5 kopiejek uwielbiam wyjmować. Takie wielkie, że zabic można.Zapowiada się, że sezon 2012 rusza już w ten weekend. Co za pogoda!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 Już nadrabiam zaległości...Zdołowaliście mnie tymi swoimi medalikami a z wyprawy noworocznej wróciłem z niczym(to znaczy bez medalika),ale dzisiejsza już była dobra,więc zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 pierwszy dzień roku,rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 dziesięciogroszóweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 i mało czytelny srebrniaczek,z przodu łysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 całość,niestety bez medalika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 taki był 1.01. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 a to już zdziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 serce się raduje,pierwsze trafienie to medalik !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 ale niestety ogryzeczek.......................*ogryzeczek - w słabym stanie,pogryziony" przez ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 a trojaczek w lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 3 grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 i trzy feni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.