Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a zdziś było z przygodami.
Mokro i ponuro,ale przecież najważniejsze że nie mróz.No wiec ja sobie wchodzę na poletko a tu widzę że leci do mnie facet.I to leci jak by go gonił diabeł.
No..,myśle sobie,będzie draka.A jak się rzuci z łapami,to będę go musiał wytaplać w błocie,czyli draka podwójna.
Facet dobiega do mnie i zaczyna ledwie dysząc,że to jego pole.
Sory bardzo-mówię grzecznie i dodaję że dołki po sobie sprzątam i jeśli takie życzenie to spadam w podskokach.
A facet,że nie w tym problem,że on szukał kogoś takiego,bo mu żona wyrzuciła obrączkę do ogrodu i że nie znalazł jej do tej pory.
Z ulgą mówię że okej,i pytam kiedy to było.Na to on że 10 lat temu:))))
Idziemy na miejsce.

Napisano
To nie koniec :) Wracam na pozycję wyjściową,dzień krótki a tu godzina stracona-a tu podjeżdża auto,wysiada dwóch ludzi w tym ten jeden od obraczki.I ten drugi mówi że zgubił obrączkę podczas mycia rąk po jakimś malowaniu,i pyta czy pojadę poszukać...
Napisano
No to jedziemy.W końcu fanty nie ucieknął.Niestety gość miał sklepik a to się stało tuż obok.Gruz,kawałki betonu zalanego z żelastwem.Ogrom kapsli i wszelkiej maści kawałków.Śmietnik dramatyczny.Mówi że to dwa lata temu i że ziemi więcej nie nawoził.
Ale tym razem się nie udało.
Umówiłem się na wiosnę,gdy dzień dłuższy.Zgrabię wtedy teren do kilku centymetrów i sprawdzę ziemię.
Jakby tego było mało,w międzyczasie jakas kobiecina przy sklepiku powiedziała że też w ogródku zgubiła bransoletkę...
Napisano

Widząc że interesują Cię medaliki to pokażę i moje
Dobra nie będę Ci zaśmiecał wątku
Wszystkiego dobrego w nowym roku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie