latający holender Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 wieczorek na miejscówce.jeśli w nocy mrozik to zostaję jutro przy kominku:)Pozdravly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Pokaż drugą stronę tego krowiego kolczyka ;)Gratuluję połowu - jutro lecę na pola, zobaczymy jak tam z mosiądzem.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 guzik to amerykaniec - owocny dzionek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 a zdziś było z przygodami.Mokro i ponuro,ale przecież najważniejsze że nie mróz.No wiec ja sobie wchodzę na poletko a tu widzę że leci do mnie facet.I to leci jak by go gonił diabeł.No..,myśle sobie,będzie draka.A jak się rzuci z łapami,to będę go musiał wytaplać w błocie,czyli draka podwójna.Facet dobiega do mnie i zaczyna ledwie dysząc,że to jego pole.Sory bardzo-mówię grzecznie i dodaję że dołki po sobie sprzątam i jeśli takie życzenie to spadam w podskokach.A facet,że nie w tym problem,że on szukał kogoś takiego,bo mu żona wyrzuciła obrączkę do ogrodu i że nie znalazł jej do tej pory.Z ulgą mówię że okej,i pytam kiedy to było.Na to on że 10 lat temu:))))Idziemy na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 dosłownie po trzech minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Miał coś fajnego na strychu/szopce/w garażu ;-) ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 na ręku szczęśliwego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 miał.stos butelek.na szczęście nakrętek nie wyrzucał na pole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Uuu to teraz masz plecy na rejonach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 To nie koniec :) Wracam na pozycję wyjściową,dzień krótki a tu godzina stracona-a tu podjeżdża auto,wysiada dwóch ludzi w tym ten jeden od obraczki.I ten drugi mówi że zgubił obrączkę podczas mycia rąk po jakimś malowaniu,i pyta czy pojadę poszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Jeśli znalazłeś to plecy podwójne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 No to jedziemy.W końcu fanty nie ucieknął.Niestety gość miał sklepik a to się stało tuż obok.Gruz,kawałki betonu zalanego z żelastwem.Ogrom kapsli i wszelkiej maści kawałków.Śmietnik dramatyczny.Mówi że to dwa lata temu i że ziemi więcej nie nawoził.Ale tym razem się nie udało.Umówiłem się na wiosnę,gdy dzień dłuższy.Zgrabię wtedy teren do kilku centymetrów i sprawdzę ziemię.Jakby tego było mało,w międzyczasie jakas kobiecina przy sklepiku powiedziała że też w ogródku zgubiła bransoletkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Umówiłem sie na wiosnę.Pomyślałem że będę miał spokojny czas na łażenie po okolicy:)Niestety,dziś uciekło mi dużo czasu,kiedy wreszcie miałem czas dla siebie pierwsza wyszła duża piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 oczekiwany medalik,niestety ogryzeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Five zloty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 i trafienie dnia.ciekawy srebrniaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 na razie przerwa techniczna.drą się na mnie w domu że piachu naniosłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 A ja dziś ładny szkaplerzyk wyjąłem, ale z pudełka z guzikami w starym domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 to co tak o suchym pysku:)gdzie fotka???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 O taki. Musze w ogóle pokazać Ci jako fanatykowi moje medaliki, bo trochę sie tego po polach nazbierało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Fanty super Najciekawsze jest to jak Ty znalazłeś w trzy minuty tą obrączkę i to bez wykrywacza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ja się nie chwalę,ja po prostu mam talent...Bjarku,medalik cudny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Widząc że interesują Cię medaliki to pokażę i moje Dobra nie będę Ci zaśmiecał wątku Wszystkiego dobrego w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Takie zaśmiecanie" mile widziane:) Słowo interesują" jest mało,bardzo mało odpowiadające rzeczywistości:)Medaliki fajniutkie,zdecydowanie przydałaby się im kąpiel w oliwce.Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.