emisoo Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Adek moderatorku zawiało u ciebie pustką.gdzie twoje testy, widocznie ktoś inny za ciebie zrobił http://www.mlotv.com/view/989/nel-pro-coil-shoot-out/http://www.garysdetecting.co.uk/NEL_coil_review.htm
adek_ Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 emisoo Twoja kryptoreklama tych cewek jest na takim samym poziomie jak Twoja ortografia na forum. Najpierw skończ gimnazjum a potem bierz się za marketing.
ks63B Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 WitamPrzy używaniu cewki Nela, potrzebny jest pinpointer ,do namierzenia celu -czytaj (fanta),ponieważ używanie pinpointera w wykrywce, nie jest do końca wiarygodne.przekonałem się o tyn osobiście!pozdro..
sza.man Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Nawet na oryginalnej minelabowskiej cewce DD pinpoint praktycznie nie działa, więc nie ma się co dziwić że na większym NEL-u jest tak samo.Ktos chce precyzyjne namierzanie, to niech chodzi z koncentrykiem.Konkluzja taka, że rodzaj sondy ma olbrzymie znaczenie dla działania pinpointu.
ks63B Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Napisano 26 Grudzień 2011 WitamKret - Garrett,rozwiązał mi wszystkie problemy,czas odnalezienia fanta, skrócił się o 1/3.Krecik spełnia bardzo dobrze swoją rolę!pozdro
PUMA1 Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Brzęczyszczykiewicz ma dużo racji odnośnie paragonów i podatków. Już sporo tych cewek wylądowało na znanym portalu alle zło . Cewka jest duża więc niby poprawia zasięg moim zdaniem skromnym chodź chodzę z wykrywaczami 14 lat to cewka nadaję się tylko na pola i to dobrze zabronowane, mogę się mylić ale Brzęczyszczykiewicz niech się wypowie. Już wielu się pozbyło użytkowników tej cewki bo po testach okazało się ze wynik jest taki sam jak na standardowej cewce lub gorszy a o kulturze chodzenia i szukanie nie wspomnę. Trzeba przeglądać ale zło i obserwować ze ceny już poleciały w dół i szału nie ma żeby firma nie mogła się wyrobić z produkcją tych cewek. Myślę że za pół roku będą za góra 370 złotych dostępne nowe.
VanWorden Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 Zgadam się z PUMĄ1 a co do kreta to też polecam żeby się w jakiś zaopatrzyć. Jeśli ktoś z jakiejś przyczyny kreta nie chce czy nie moze go nabyć to najskuteczniejsze namierzanie w Teresie oferuje przycisk Prospecting;-)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.