Skocz do zawartości

Cewka Nel-Trnado X-terra 705-pierwsze wrażenia

ks63B

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Adek moderatorku zawiało u ciebie pustką.
gdzie twoje testy, widocznie ktoś inny za ciebie zrobił
http://www.mlotv.com/view/989/nel-pro-coil-shoot-out/
http://www.garysdetecting.co.uk/NEL_coil_review.htm
Napisano
emisoo Twoja kryptoreklama tych cewek jest na takim samym poziomie jak Twoja ortografia na forum. Najpierw skończ gimnazjum a potem bierz się za marketing.
Napisano
Witam

Przy używaniu cewki Nela, potrzebny jest pinpointer ,do namierzenia celu -czytaj (fanta),ponieważ używanie pinpointera w wykrywce, nie jest do końca wiarygodne.
przekonałem się o tyn osobiście!
pozdro..
Napisano
Nawet na oryginalnej minelabowskiej cewce DD pinpoint praktycznie nie działa, więc nie ma się co dziwić że na większym NEL-u jest tak samo.
Ktos chce precyzyjne namierzanie, to niech chodzi z koncentrykiem.
Konkluzja taka, że rodzaj sondy ma olbrzymie znaczenie dla działania pinpointu.
Napisano
Witam
Kret - Garrett,rozwiązał mi wszystkie problemy,czas odnalezienia fanta, skrócił się o 1/3.
Krecik spełnia bardzo dobrze swoją rolę!
pozdro
Napisano
Brzęczyszczykiewicz ma dużo racji odnośnie paragonów i podatków. Już sporo tych cewek wylądowało na znanym portalu alle zło . Cewka jest duża więc niby poprawia zasięg moim zdaniem skromnym chodź chodzę z wykrywaczami 14 lat to cewka nadaję się tylko na pola i to dobrze zabronowane, mogę się mylić ale Brzęczyszczykiewicz niech się wypowie. Już wielu się pozbyło użytkowników tej cewki bo po testach okazało się ze wynik jest taki sam jak na standardowej cewce lub gorszy a o kulturze chodzenia i szukanie nie wspomnę. Trzeba przeglądać ale zło i obserwować ze ceny już poleciały w dół i szału nie ma żeby firma nie mogła się wyrobić z produkcją tych cewek. Myślę że za pół roku będą za góra 370 złotych dostępne nowe.
Napisano
Zgadam się z PUMĄ1 a co do kreta to też polecam żeby się w jakiś zaopatrzyć. Jeśli ktoś z jakiejś przyczyny kreta nie chce czy nie moze go nabyć to najskuteczniejsze namierzanie w Teresie oferuje przycisk Prospecting;-)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie