Romo Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 Witam. Czy miejsce które zaznaczyłem czerwoną strzałką to może byc kapliczka ?
Romo Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 hmmm... dziwna sprawa, jakaś droga krzyżowa czy coś ? Na zdjęciu widać po lewej stronie jeden krzyżyk, to co zaznaczyłem strzałką to drugi(taki jakiś krzywy i dlatego pytałem ) a dalej przy tej samej drodze (oczywiście na mapie) jest jeszcze dziesięć na odcinku 2 km. Do tej pory pozostały trzy.
michal1514 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 A nie będzie to drogowskaz ? Często na mapie na rozwidleniach dróg są zaznaczone drogowskazy właśnie podobnym symbolem.
Romo Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 A może i drogowskaz ? tylko że nie jest to rozwidlenie dróg ta ukośna krecha w górę to polna droga, która zaraz się kończy.
jacek825 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Kapliczka , skrzyżowanie dróg - często spotykane w plenerze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.