jacek1962 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Martian-teraz dokończę o młodszym bracie-czasami gdy młodzy brat podpadł starszemu,to było tak.Podchodził młodszy brat do delikwenta kopał go w ... i zaczynał uciekać.Delikwent którym był zazwyczaj starszy chłopak ścigał go i łapał bo starszy brat nie wyskakiwał.Wieczorem starszy brat tłumaczył poobijanemu młodszemu bratu,jak to jest kiedy nie słucha się starszego.Martian -przeczytaj i zastanów się,już pisałem, obiecałeś a yeti pokazał Ci twoją pozycję na forum.Na drugi raz zanim cokolwiek obiecasz to zastanów się dwa razy,czy dotrzymasz.Dla mnie jesteś mały Jasiu-bo oooooobiecałeś.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
san zi jing Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 O czy wy mówicie? Związek Radziecki nie upadł, tylko przesunął się na zachód i zmienił stolicę na Brukselę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 jacek! Jam jedynak... Widzę, że jakieś zaszłości rodzinne masz... Sam się musisz uporać z rodzinną traumą lub poprosić o to specjalistę. To nie poradnia rodzinna tylko forum tematyczne o historii i tematach z nią związanych...Jeśli ja jestem mały Jasiu to ty musisz byś duży... (w domyśle)Gdzie te twoje kwity, gdzie mądrości pod osąd publiczny, którymi tak zawsze straszysz... Jak na razie pleciesz trzy po trzy o jakichś braciach i hr. Potockim.Ps Nadal zdrowia życzę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Martian -obiecałeś, pamiętaj jest funkcja zapisz na klawiaturze.A z dziećmi nie dyskutuję,no chyba że o czołgu Tygrys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 widać jakąś wypasioną klawiaturę masz, że można na niej zapisywać. No chyba, że jakimś permanentnym mazakiem to robisz;) Jacek, że nie dyskutujesz z dziećmi, to i dobrze, bo mógłbyś się ośmieszyć przed nimi... Już lepiej byś się bawił z nimi naśladując tylko odgłosy jakie ten Tygrys wydawał... Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.