Skocz do zawartości

Upadek ZSRR. 20. rocznica

Rekomendowane odpowiedzi

Martian-teraz dokończę o młodszym bracie-czasami gdy młodzy brat podpadł starszemu,to było tak.
Podchodził młodszy brat do delikwenta kopał go w ... i zaczynał uciekać.Delikwent którym był zazwyczaj starszy chłopak ścigał go i łapał bo starszy brat nie wyskakiwał.
Wieczorem starszy brat tłumaczył poobijanemu młodszemu bratu,
jak to jest kiedy nie słucha się starszego.
Martian -przeczytaj i zastanów się,już pisałem, obiecałeś a yeti pokazał Ci twoją pozycję na forum.
Na drugi raz zanim cokolwiek obiecasz to zastanów się dwa razy,czy dotrzymasz.
Dla mnie jesteś mały Jasiu-bo oooooobiecałeś.
Pozdrawiam

jacek! Jam jedynak... Widzę, że jakieś zaszłości rodzinne masz... Sam się musisz uporać z rodzinną traumą lub poprosić o to specjalistę. To nie poradnia rodzinna tylko forum tematyczne o historii i tematach z nią związanych...
Jeśli ja jestem mały Jasiu to ty musisz byś duży... (w domyśle)
Gdzie te twoje kwity, gdzie mądrości pod osąd publiczny, którymi tak zawsze straszysz... Jak na razie pleciesz trzy po trzy o jakichś braciach i hr. Potockim.
Ps
Nadal zdrowia życzę;)

widać jakąś wypasioną klawiaturę masz, że można na niej zapisywać. No chyba, że jakimś permanentnym mazakiem to robisz;)
Jacek, że nie dyskutujesz z dziećmi, to i dobrze, bo mógłbyś się ośmieszyć przed nimi... Już lepiej byś się bawił z nimi naśladując tylko odgłosy jakie ten Tygrys wydawał...
Miłej zabawy!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie