czarek100 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 witam jest to chyba element jakiejś menażki tylko nie wiem jakiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek100 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 druga strona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 to jest od maski przeciwgazowej tu link http://myvimu.com/exhibit/13574517-maska-pgaz-maskenspanner , do jej przechowywania w stanie rozciągniętym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skok Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 To od prawidła" od niemieckiej gasmaski. W koszarach należało maskę wyjąć z puszki i wsadzić do niej takie coś czego element znalazłeś po to żeby się nie odkształcała. Nie pamiętam jak to się nazywało dokładnie. Znajdziesz to w badziewnym Deutsche Soldaten. W domu też to mam, ale fotek nie mam jak zrobić.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek100 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 dzięki za odpowiedź,nie pomyślałbym ,że to do tego służyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
czarek100
witam jest to chyba element jakiejś menażki tylko nie wiem jakiej.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.