wodoszczelny Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 Panowie? To jakaś przekładnia czy coś niebezpiecznego? Wiem, że idzie głębiej w ziemię...
wodoszczelny Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 Dzięki za szybką identyfikację... Jak widać na zdjęciach woleliśmy nie drążyć tematu...
vis1939 Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Radziecki pocisk moździerzowy 82mm - O-832D.Nie popadajmy w skrajności,równie dobrze może to być jedynie stabilizator lotu.Obkop z boku to się dowiesz...
wodoszczelny Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 Panowie? To jakaś przekładnia czy coś niebezpiecznego? Wiem, że idzie głębiej w ziemię...
stock84 Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Dobrze gadasz Vis - nie popadajmy w skrajności.Paranoja jakaś się udziela ostatnio...niedługo samych zdjęć się zacznął bać:)Nie patrz to niebezpieczne, może wybuchnąć"
karabin Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 Dla niektórych takie rozwiązanie jest bezpieczniejsze:) Ostatnio był taki jeden co usilnie twierdził że z tyłu pocisku jest wkręcona zwykła śruba na klucz 19,dobrze że przed pozbyciem się ,,śruby,, zapytał o radę. Z taką wiedzą a raczej jej brakiem lepiej dla wszystkich będzie jak nie będą ruszać podejrzanych przedmiotów.Pzdr.
Pytanie
wodoszczelny
Panowie? To jakaś przekładnia czy coś niebezpiecznego? Wiem, że idzie głębiej w ziemię...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.