kijow Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 sprowadzaj aukcje ebay tam lądują fanty bo nikt tam nie sprawdza.
adrian950 Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 1. Sprawdzaj caly czas Allegro ,ebay 2. Wpisuj co jakis czas w google sprzedam: Skrzypce z roku takiego i takiego sygnatura itp i w jezyku angielskim3.Wiadomo sprawa na policje itp4.Sprawdzaj Gieldy staroci w twoim miescie ...W tą Sobotę jest u mnie w Częstochowie giełda starociChętnie rzucone oko czy nie ma takich skrzypiecPozwolisz iż wezme sobię te zdjęcia na telefon gdyby coś, jakbym znalazł :) Pozdrawiam cię gorąca i wspołczuje :((
Barson1 Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Kolego nie b jednego to spotkało ! Mojemu koledze ukradziono z domu kolekcję monet ...na szczęście znalazła sie. Nie kompletna ale jest .
bassista Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 Dzieki koledzy za chęć niesienia pomocy. Pod linkiem są spakowane zdjęcia oryginalnej jakościhttp://bassista.photo-gallery.pl/rar/skrzypce.rarok 33mb
bassista Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 I jeszcze jedno, nr seryjny basu to QKP07029 (ostatnia cyfra 9, nie litera Y)
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Wątek przez czas jakiś będzie podwieszony- może to pomoże, czego ( tfu tfu ) życzę.
adrian950 Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Kurczę szczerzę ci naprawdę współczuję, ja bym nie mógł zasnąć, gdyby ktoś mi chciał (Tfu tfu tfu) Moje skarby :(Dlatego bardzo w tym spróbuję ci pomóc, na komputerze siedzę dość dużo. Więc bedę dość często szukał info na temat sprzedaży itp twoich eksponatów Pozdrawiam I trzymaj się :)
karabin Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 Sprawdziłbym jeszcze komisy w okolicy.Zapewne złodziej nie był z daleka,możliwe też że był kiedyś u ciebie,poszperaj w pamięci. Jeśli zwinął pranie czy słuchawkę od prysznica świadczy o tym że to ktoś z miejscowych nurasów,ktoś komu takie ubranka się przydają.Sklepy ze starociami też warto sprawdzić i to nie tylko w twoim mieście ale i w promieniu 50 km. Skradzione fanty muszą wyjść,to nie igła.Pozdrawiam.
vektor Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Jeśli towar trafił od złodzieja do inteligentnego pasera to polecam sprawdzać nie tylko alledrogo i ebay ale również pozostałe serwisy aukcyjne w europie, zwłaszcza czeskie, słowackie, niemieckie, belgijskie, holenderskie i angielskie.pod tym adresem znajdziesz linki do serwisów aukcyjnych:http://www.aukcje.org/linki/aukcje-list-2.htm .Powodzenia i współczuję...
saperfts Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 jakis czas minal wiec odświeżę kotleta. basista cos drgnelo w sprawie czy nic dalej cisza?pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.