Skocz do zawartości

Prosba do Bociana

Jasiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zwracam sie z prosba o wyrejestrowanie mnie z czatu jak i z serwisu Odkrywcy. Szkoda czasu aby tam przebywac. Kiedys ktos wspominał ze ponoc nawet ktos z redakcji ma zagladac :)no ale ........, a z reszta czas konczyc.

Pozdrawiam byłych kolegów z czata.
Jasiek WGS
Napisano
Wchodziłem tam kilka razy i żadko z kim dało się pogadać , poprostu nikt z nowymi nie chce pogadac (poza kilkoma wyjątkami) więc nie ma się co dziwić że coraz mniej ludzi tam zagląda .
pzdr Romel
Napisano
Do kolegi nowego , ja wiele razy odpowiadałem nowym, w sprawie wykrywaczy choc jestem sztolniowcem, naprowadzałem gdzie mozna cos nt temat znalesc.Ale z reguły mozna było powiedziec ze na innym czacie (nie bede pisał gdzie bo to moze byc reklama) pojawia sie producent piszczałek i chetnie rozmawia o nich, byc moze to da do myslenia komus :)
Napisano
Jasiu nie uciekaj...
faktycznie sie dziwnie porobilo. jeszcze kilka lat temu inne tematy na forum byly popularne. przybylo mlodziezy. wiecej ludzi biega z piszczalkami.
Widzie wiosna wiecej ludzi zacznie byc aktywnych, bedzie troche spotkan i zlotow, srodowisko sie ozywi.
ja tez bede sie pojawial czesciej to pogadamy o niesmiertelnych tematach :)

pozdr
robert_kudelski
Napisano

Bo to wszystko przez tą pogodę. Przyjdzie Wiosna, słoneczko to i Jaskowi się poprawi mimo, że łazi po ciemnych dziurach.

Napisano
Panowie bez paniki ja też nie jestem częstym gościem czatu bo też ze mną nie rozmawiali stali bywalcy, ale musimy się trzymać razem.Jedna prośba do organizatorów zlotów spotkan podajcie to z większym wyprzedzeniem bo nigdy nie mogę zdążyć.
Napisano
Ej no nie róbmy tu podziałów kastowych. Nie uogólniajmy... Że starzy" nie gadają z młodymi", więc młodzi muszą się trzymać razem, bo starzy" ich nie chcą... Każdy tu kiedyś raczkował. Ja także frycowe płaciłem ale przyjąłem taką taktykę, że obserwowałem reguły rządzące forum a nie rzucałem się z motyką na księżyc... Nie odbierajcie tego jako zarzutu z mojej strony, że Wy tak robicie. Jeśli ktoś widzi, że pracujesz na swoje imię, że zależy Ci na pokazaniu tego co potrafisz, co umiesz, co chcesz przekazać innym to uwierz mi, że zostaniesz doceniony. Jak to powiedział mój znajomy, którego bardzo cenię: małymi kroczkami, cyk... cyk... cyk..." :)
Napisano
dokładnie gambit, trzeba zaczynać po kroczku, wiele osób nie siedzi na czacie po prostu i tyle, na moim przykładzie mogę napisać że na żadnym czacie nie siedzę czy to tu czy gdzie indziej bo po prostu mi sie nie chce a dwa to nie mam czasu, poza tym jak uruchamiam stronkę to na czacie jest śrdnio 1-2 osoby czasem żadna, a zwykle odpalam internet na 15-20 min zobaczyć co jest nowego więc na czat nie starcza mi czasu i nie zaglądam, może w lipcu czy sierpniu jak będzie trochę więcej czasu posiedzieć na kompie, a tak uruchamiam stronkę i jednocześnie szukam tego co mi potrzeba na necie, wszystkiego na raz się nie da, można by to zmienić tak by np raz w tyg o jakiejś godzinie więcej osób zaglądało to i ja bym zaczął zaglądać tyle ze nigdy nie bedzie to kazdemu pasować bo zawsze kazdy ma jakies plany
pozdr
Szefo
Napisano
A ja mam taką małą prośbę do Jaśka aby nie odchodził.
Ja również bywam rzadko w internecie (wiadomo,brak funduszy :)) Ale jak sie zjawiałem to zawszbyło można z kimś pogadać na różne tematy. Ateraz co ? Dzisiaj wchodziłem na chat i tylko dwie osoby.Pustki,że aż w oczy razi.Aha Jasiek pytałeś znajomych czy mają jakieś mapki z mojego rejonku?
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie