danielka Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 Witam wszystkich, mam możliwość zakupu grotu od sztandaru III rzeszy lecz w ogóle nie orientuje się ile takie cacko może kosztować. Bardzo proszę o opinie wszystkich znawców tematu ile maksymalnie można na to wydać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Patrząc, jak bardzo Ci na nim zależy, daj ile chce sprzedawca albo ile jesteś w stanie z siebie wycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielka Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Wróciłeś już czy gg ci padło pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielka Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 zablokowales mnie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Z tym hakiem jest coś nie tak,ramiona powinny być skierowane w prawo. Jesteś pewien ,że to oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Z tego co widzę, wnioskuję, że wrona jest pokazana od dupy strony" ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Od dupy strony to wrona patrzyłaby w prawo, a nie w lewo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Proszę się dokładnie przyjrzeć ;) A najlepiej jak danielka wrzuci zdjęcie drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Mój błąd, kolega Wikos ma 100% rację :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielka Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 niestety innego zdjęcia nie mam, zrobiłem tylko jedną stronę i faktycznie jest to od tej dupy strony. bardzo proszę o oszacowanie mniej więcej wiem , że na forum jest to zabronione lecz chce wiedzieć na czym stoję i ile ewentualnie mogę za to dać, jeżeli ktoś nie chce łamać regulaminu proszę pisać na priv, za wszelką pomoc dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Fakt Twoja glapa patrzy w drugą stronę.Wycenić trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 To chyba taki jak ten,poszedł za 600 zeta 2 lata temu. http://archiwumallegro.pl/grot_sztandaru_iii_rzeszy-771244271.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 orzeł skierowany w lewo był godłem parti NSDAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.