szczepciu Napisano 10 Październik 2011 Autor Napisano 10 Październik 2011 Leżała między czterema pruskimi bagnetami.Wyszukiwarka odkrywcy poszła w bój ale takiej nie znalazłem.Wujek Google też nie pomógł. Może Wam się uda.Mniemam że jakaś pułkowa ale co do carskich odznak, to jestem zielony.
szczepciu Napisano 10 Październik 2011 Autor Napisano 10 Październik 2011 Leżała między czterema pruskimi bagnetami.Wyszukiwarka odkrywcy poszła w bój ale takiej nie znalazłem.Wujek Google też nie pomógł. Może Wam się uda.Mniemam że jakaś pułkowa ale co do carskich odznak, to jestem zielony.
Hebda Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 najpierw oczyść,przynajmniej szczoteczką..
coriolan Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Wygląda na romnieński pułk piechotyhttp://book.ua-ru.com/1.0.Infantry/1.5_115-658/1.5.138/1.php
Pytanie
szczepciu
Leżała między czterema pruskimi bagnetami.Wyszukiwarka odkrywcy poszła w bój ale takiej nie znalazłem.Wujek Google też nie pomógł. Może Wam się uda.Mniemam że jakaś pułkowa ale co do carskich odznak, to jestem zielony.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.