Martian Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 spóźnione ale szczere gratulację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Jak ten czas leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 ..leci czas,leci..a narybek(nakarpik) ładniejszy od tatusia ;) ..zdrowia dla karpików życzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Niech zdrowo rośnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 ładniejszy od tatusia nie powiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Kurcze, myślałem, że przez te wąsy mnie nie poznasz:( Trudno, płacz i płać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 UWAGA! UWAGA! Podaję adres na który należy wysłać skrzynkie piwka... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Kurcze usta masz takie, że gwoździe można wyciągać... Znaczy takie wyćwiczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Tak, to od plumkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Kurna stary gratuluję córy i syna...Lepszych fantów" nie życzę bo się nie da... Najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 Mam przynajmniej czyste sumienie. Ktoś musi robić na nierobów:) Chciałem nawet pochwalić rządzących, że dbają o pracujących rodziców, ale chyba nie wypada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.