s_boj Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Kopnąłem takie coś na pozycjach pierwszowojennych. Czyszczenie przynosi na razie mizerny rezultat, ale nie wiem, czy warto, bo może to zakończenie jakiejś rury?
ARQ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Mysle ze jako dno szklanki" pocisku odpada ponieważ nie widac na niej miejsca w którym montowało sie materiał inicjujacy zapłon mieszanki miotajacej. Mysle ze kolega Vis ma racje zbiornik, butla
s_boj Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 no z ciekawości pytam :)wyszło na dnie sporej debry, więc pomyślałem, że to ją właśnie wybiło
vis1939 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Bzdura,ścianki zdecydowanie za cienkie,takie coś rozleciało by się w lufie przy strzale.Denko jakiegoś pojemnika/butli niechlujnie odlanego z formy co widać po nadlewkach na szwie"
s_boj Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Kopnąłem takie coś na pozycjach pierwszowojennych. Czyszczenie przynosi na razie mizerny rezultat, ale nie wiem, czy warto, bo może to zakończenie jakiejś rury?
s_boj Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 pośrodku jest jakby kryza, wybrzuszenieśrednica około 137 mm
Question
s_boj
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.