s_boj Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 Kopnąłem takie coś na pozycjach pierwszowojennych. Czyszczenie przynosi na razie mizerny rezultat, ale nie wiem, czy warto, bo może to zakończenie jakiejś rury?
ARQ Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 Mysle ze jako dno szklanki" pocisku odpada ponieważ nie widac na niej miejsca w którym montowało sie materiał inicjujacy zapłon mieszanki miotajacej. Mysle ze kolega Vis ma racje zbiornik, butla
s_boj Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 no z ciekawości pytam :)wyszło na dnie sporej debry, więc pomyślałem, że to ją właśnie wybiło
vis1939 Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 Bzdura,ścianki zdecydowanie za cienkie,takie coś rozleciało by się w lufie przy strzale.Denko jakiegoś pojemnika/butli niechlujnie odlanego z formy co widać po nadlewkach na szwie"
s_boj Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 Kopnąłem takie coś na pozycjach pierwszowojennych. Czyszczenie przynosi na razie mizerny rezultat, ale nie wiem, czy warto, bo może to zakończenie jakiejś rury?
s_boj Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 pośrodku jest jakby kryza, wybrzuszenieśrednica około 137 mm
Pytanie
s_boj
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.