Barson1 Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 Witamm od znajomego taką oto skrzynkę . Widnieja na niej napisy ; ! DostałeKDR"- Na boku Zelt-Belt Ger A" Gew. 5.5 kg Etl" WAFFENMAT - bez roku ( bynajmniej nie widać ) . Skrzynka jest nie duża ok 26 cm na długości . Na wysokości około 20 cm . Na szerokości 10 cm . Podejżewam że skrzynia jest związana z wojskami radiolokacyjnymi lecz to tylko moje przypuszczenia . Czy jest to często spotykany fant ? W wyszukiwarce niestety nie znalazłem podobnej lub takiej samej . POZDRAWIAM!
Barson1 Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 Witamm od znajomego taką oto skrzynkę . Widnieja na niej napisy ; ! DostałeKDR"- Na boku Zelt-Belt Ger A" Gew. 5.5 kg Etl" WAFFENMAT - bez roku ( bynajmniej nie widać ) . Skrzynka jest nie duża ok 26 cm na długości . Na wysokości około 20 cm . Na szerokości 10 cm . Podejżewam że skrzynia jest związana z wojskami radiolokacyjnymi lecz to tylko moje przypuszczenia . Czy jest to często spotykany fant ? W wyszukiwarce niestety nie znalazłem podobnej lub takiej samej . POZDRAWIAM!
Barson1 Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 Waffenmat. Z góry dzięuje i pozdrawiam.
Barson1 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam!A coś szerzej ? Czy z samochodu ? Ech..:(
Pytanie
Barson1
Witamm od znajomego taką oto skrzynkę . Widnieja na niej napisy ; !
Dostałe
KDR"- Na boku
Zelt-Belt Ger A"
Gew. 5.5 kg
Etl"
WAFFENMAT - bez roku ( bynajmniej nie widać ) .
Skrzynka jest nie duża ok 26 cm na długości . Na wysokości około 20 cm . Na szerokości 10 cm .
Podejżewam że skrzynia jest związana z wojskami radiolokacyjnymi lecz to tylko moje przypuszczenia .
Czy jest to często spotykany fant ? W wyszukiwarce niestety nie znalazłem podobnej lub takiej samej .
POZDRAWIAM!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.