Skocz do zawartości

Szyszak husarski do kupienia

sacapotras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
uderz w stół a AKMS się odezwie.

obie strony mogły go zostawić, chyba że kolega AKMS szedł z właścicielem tegoż hełmu za rękę i widział jak go stracił, to szacun z racji wieku.. jak zdrówko ? : >
Napisano
wszystko to kopie... jedne lepsze inne gorsze ale zawsze kopie, często się zdarzają na większości giełd staroci u naszych wschodnich sąsiadów , oni wiedzą co jest w cenie i do czego mamy sentyment...
pozdrawiam.
Napisano
kijow ja w twoje zdanie wierzę na temat kopii, bo wiem skąd wiesz że to kopia ;-)

pozdrowienia dla AZAAZA, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.
Napisano
no widzisz kumaty jesteś,tylko nie on to robi tylko na jego zamówienie klepią szable itp fanty na Węgrzech,a on to sprzedaję z kilku kont na allegro.
Napisano
wiem że nie on, ale dobrze że ludzie wiedzą kto się na forum najlepiej zna na karabelach, zastępczakach i klamrach ;-)
Nie powiedział bym że tylko na Węgrzech, ale to nie istotne, istotny jest efekt końcowy.
Napisano
w Sanoku powstają szable Polskie między wojenne, wytwarzane przez niejakiego R...... ,ale ludzie są ślepi i kupują ten badziew,nie jeden z poważnych kolekcjonerów w Polsce broni białej ma ich fanty na ścianie myśląc że to oryginały:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie