Skocz do zawartości

pomoc w poszukiwaniu obrączki

martini07

Rekomendowane odpowiedzi

witam - desperacko szukając sposobu na odnalezienie obrączki trafiłam na Wasza stronę i mam pytanie, czy ktoś mógłby pomóc w odnalezieniu zgubionej obrączki ślubnej ? dodam że chodzi o teren w katowicach. bede wdzięczna za jakieś info. pozdrawiam

witam ! nawet nie przypuszczałam, że ktokolwiek tak szybko sie zainteresuje tematem - wielkie dzięki :) od razu poinformuję, że jutro będę miała informację czy właściciel terenu zgodzi sie na poszukiwania z wykrywaczem bo to jednak trzeba uzgodnić. więc się jutro skontaktuję i jeszcze raz wielkie dzięki za chęć pomocy - dla mnie to dowód na to, że jeszcze jest na kogo liczyć :)

Ani podpucha ani pani sobie nic nie zrobiła ale nadal walczy o zgode na poszukiwania na terenie prywatnym. Jeszcze raz dzisiaj będziemy próbować. Nie chcemy komuś z butami włazic na teren mimo, że mamy świadomość, że mija coraz więcej czasu. Ja jednak mam nadzieję, że ona ( tzn. obrączka) cały czas gdzieś tam sobie leży i czeka. Martini tez czeka :)

• 2 weeks later...
Wreszcie po długim czasie Pani właścicielka terenu zgodziła się na szukanie. Niestety tylko w godzinach kiedy czynny jest zakład czyli do ok. 16 w dni powszednie. Czy jest ktoś kto ma czas i ochotę spróbować ?? Może jeszcze jest szansa na znalezienie. Będę wdzięczna za info.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie