martini07 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 witam - desperacko szukając sposobu na odnalezienie obrączki trafiłam na Wasza stronę i mam pytanie, czy ktoś mógłby pomóc w odnalezieniu zgubionej obrączki ślubnej ? dodam że chodzi o teren w katowicach. bede wdzięczna za jakieś info. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Jasne nie ma sprawy jest nas trzech, mamy porządny sprzęt :)na złotko i damy rade opisz rejon i odezwij się na gg 4791643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 szkoda że tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Niby daleko Hebda , ale aura fajniejsza niż ostatnio... i nick obiecujący ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 e tam Nick ważniejsze powinno byc rafiłam na Wasza stronę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Najważniejsze że desperacko. A w desperacji to wiadomo, człowiek jest zdolny do wielu niesamowitych rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini07 Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2011 witam ! nawet nie przypuszczałam, że ktokolwiek tak szybko sie zainteresuje tematem - wielkie dzięki :) od razu poinformuję, że jutro będę miała informację czy właściciel terenu zgodzi sie na poszukiwania z wykrywaczem bo to jednak trzeba uzgodnić. więc się jutro skontaktuję i jeszcze raz wielkie dzięki za chęć pomocy - dla mnie to dowód na to, że jeszcze jest na kogo liczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 No nie ma sprawy będę czekał na jakieś info... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 I jak panowie pomogliście pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 No właśnie.... Pani się nie odezwała:)A już czułem smak tego Martini:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 desperacko szukając sposobu na odnalezienie obrączki" Norberet miejmy nadzieję że pani nie zrobila sobie jakiejś krzywdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 to chyba jakaś podpucha była :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 A tu się już ludzie na/do Martini ślinili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini07 Napisano 4 Październik 2011 Autor Share Napisano 4 Październik 2011 Ani podpucha ani pani sobie nic nie zrobiła ale nadal walczy o zgode na poszukiwania na terenie prywatnym. Jeszcze raz dzisiaj będziemy próbować. Nie chcemy komuś z butami włazic na teren mimo, że mamy świadomość, że mija coraz więcej czasu. Ja jednak mam nadzieję, że ona ( tzn. obrączka) cały czas gdzieś tam sobie leży i czeka. Martini tez czeka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Ludzie pomóżcie bo zardzewieje?Może co innego się trafi?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini07 Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 Wreszcie po długim czasie Pani właścicielka terenu zgodziła się na szukanie. Niestety tylko w godzinach kiedy czynny jest zakład czyli do ok. 16 w dni powszednie. Czy jest ktoś kto ma czas i ochotę spróbować ?? Może jeszcze jest szansa na znalezienie. Będę wdzięczna za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.