snake170381 Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Ziarnoo głupoty pleciesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 raczej nie gada głupot,a co do osoby wojtka to nic nie mam jest ok ale fakt zabiera na miejscówki w celu sprawdzenia ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2011 są tu na forum osoby które wiedzą że nie raz w tym samym miejscy wyszło więcej fantów niż wcześniej. Ziemia jest bogata ale nie dla głupców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 święta prawda.głupich nie sieją sami się rodzą:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 witam nie którzy zachowują się bardzo nie ładnie,chcą przyjechać by pokopać (z różnym skutkiem) a teraz narzekają że złota nie znaleźli. a przecież to nie oto chodzi,raz się znajduje a raz nie tak to bywa.teren jest bogaty w fanty,tylko trzeba je wyciągnąć.a jeżeli ktoś ma przyjechać a potem krytykować i narzekać to lepiej niech zostanie w domu i ogląda tvpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Panowie ... ale o czym tu gadać ?czy to tylko na tym polega, żeby rzucić się na czeską ziemię i wyrwać jej jak najwięcej znajdek ?, nachapać się ?, zapełnić worki i kieszenie jak chomik policzki ?To mi przypomina ślepy pęd, efekt leminga.Sam bym przyjechał do ekipy i nie tylko po to żeby pokopać, ale spotkać się i pogadać z chłopakami, chlapnąć jakiegoś browarka i przypiec kielbaskę przy ognisku :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 tyfus naprawdę ? :):)chcesz przypiec kiełbaskę przy ognisku :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 nie mam na myśli nabiału i podrobów :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Co do miejscówek bylem u Wojtka dwa razy sam nic może wielkiego nie znalazlem ale bylem świadkiem ze z niby przeoranych miejscówek da się wyciągnąć parę fantów. I tak się dziwie ze Wojtek charytatywnie prowadza po swoim rejonie :) pozdrowienia i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Panowie jeżdże do Wojtka drugi sezon i nie narzekam nie zawsze są fanty ale liczy sie wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 wiesz, ale jak sie troche zainwestuje pieniazkow w wypad to chcialo by sie przywiesc do domu chodz 1 rzecz, a nie kilo łusek. byłem tam 4, albo 5 razy i tylko raz przywiozłem 1 fajną rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 o boshe....masz problemy,takie hobby my też nie wracamy za każdym razem z workiem złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Ziarnoo złóż reklamację u właściciela miejscówki. Na siłę chyba nikt Cię tam nie ciągnął, tylko sam sie wprosiłeś?Podziękowałeś im chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Taaaa.. może złóżmy ogólnopolski pozew i pozwijmy vojtaza, że zabieram nas (was) w miejsca gdzie nie ma fantów!!! ;) Ziarnoo nie zawsze wykopuje się hełmy, odznaki i inne pożądane fanty takie jakbyśmy wszyscy chcieli.. Ale mogę założę się, że nie jednego zadowoliłby ten kilogram łusek... A w ogóle najlepiej by było jakby jeszcze Vojtaz sam znajdował sygnały i nas (was) zapraszał i pokazywał kop tu, kop tam - tu jest hełm... Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Powiem tak nie byłem jeszcze w Czechach, choć koledzy z opolskiego już coś organizują (mam nadzieje że i ja będę mógł zawitać) ale nie podoba mi się TAKIE podejście kolegi. Może Pan Wojtaz ma ci jeszcze szpadlem kopać, nie rozumiem po co takie pisanie. Przecież wiadomo, że nie ma frajera" żeby każde najlepsze miejscówki podawać na tacy dla każdego. Może by tak odrobina własnej inicjatywy i trudu. I tak dobrze że kolega Wojtaz chce coś zorganizować.Dla mnie na takim spotkaniu liczy się dobry klimat i poznanie ludzi, przetestowanie , porównanie sprzętu (mam proxime i dop się jej uczę) no i jakieś piwko. Ja tam ciesze się z każdej łuski wykopanej. Temat uważam za wyczerpany , sugestie i opinie pozostawić dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 ziarnoo jest przykładem frajerskiego zachowania. Frajer chce żeby za rączkę zaprowadzić go na miejscówkę na której nakopie straszliwych suwenirów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominislaw93 Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Akurat to jest prawda ze Vojtaz zabiera na miejscówki ze by zobaczyć czy coś wychodzi jeżeli tak to 2 raz tej miejscówki nie zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 A w czym masz problem przyjechać na 2 dzień w to samo miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominislaw93 Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 a w tym że mam 250 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Odnoszę wrażenie, że pewni ludzie traktują to piękne hobby jak odpracowywanie pańszczyzny" a kolega Wojtek zmusza ich do pokonywania sporych dystansów w celu przetestowania terenu". Sami wpraszają się i oczekują „góry złota”. I na dodatek zaśmiecają forum. A do pozostałych użytkowników mam prośbę, żeby nie karmić wiadomo kogo :). Co by uniknąć offtopa wrzucam fotkę blaszki znalezionej przez Agę w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 panowie ale tu są nasze odkrycia a nie towarzyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 słusznie - pogadaliśmy, a teraz wracamy już do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Spoko jest fajnie się obgadują" ale żenada i weź takiego na miejscówkę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 co on pisze boże a kto ci kazał jechać? myśli że ktoś go weźmie i nakopie bóg wie czego ja jeżdżę na wykopy i czasami przez 5 lub więcej wypadów nic nie wyciągam tylko sam złom ale dla mnie to jest relaks wyjść z domu wyrwać się od pracy i pochodzić w spokoju po oddychać lasem.A jak już coś fajnego znajdę to się ciesze.Takie podejście ludzi to jest czysto zarobkowe a tak nie wolno bo to już nie są czasy 90 gdzie ludzie mieli eldorado, teraz trzeba podchodzić hobbystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Ziarnooo kazde hobby kosztuje, takze to,masz dowody na to ze Vojtaz robi to z wyrachowania?Jesli nie masz to uwazaj na to co piszesz.Pozdrawiam prawdziwych pasjonatow poszukiwaczy.Vorax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.