zainak Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Chciałbym zapytać się kolegów Odkrywców czy obstawiacie meczyki.Ja grywam. A jak mi idzie? Jak u dobrego magazyniera; są plusy i minusy :) czyli na zero :/
pawcion123 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Też się w to bawiłem,lecz więcej minusów niż plusów :)Przyszedł taki dzień" że rzuciłem to raz na zawsze.Teraz to tylko losy na loterii i czasem Lotto :)
traper6 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nie gram w żadne gry hazardowe, loterie, Toto Lotki i inne.Nie płacę podatku od marzeń"....
sonicsquad Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Czasem jakiś kupon Lotto... Raczej w pokerka ze znajomymi... Emocje może nie te, ale relaks po cięzkiej pracy o wiele lepszy. :)
paul Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witam.Dokładnie tydzień temu pierwszy raz w życiu obstawiłem mecze.Czekałem sobie na ślubną ,która była u fryzjera( czwartą godzinę chyba) i z nudów mnie już skręcało. Tymczasem obok zauważyłem punkt bukmacherski STS, w którym zakłady przyjmowała niezwykle atrakcyjna brunetka. No i jakoś tak samo wyszło, że zagaiłem jak to się gra". Po objaśnieniu ( i kontemplacji fantastycznego biustu) obstawiłem 5 meczów ligi angielskiej.Wieczorem okazało się że wszystkie trafiłem. W niedzielę poszedłem odebrać wygraną.Za postawioną dychę odebrałem 60 zł. Przy okazji obstawiłem następne cztery mecze ,które również prawidłowo wytypowałem - tym razem wygrana 40 zł.Nawet nie wiedziałem że jestem takim znawcą Premiership!!
pawcion123 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hmmm....poruszyłeś moje wodze" fantazji.....
sonicsquad Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Wodze fantazji o kontemplacji fantastycznego biustu" ? :) czy o wygranych? :)
pawcion123 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 O Kobitkach ma się rozumieć... pal licho wygrane itp ....:)
zainak Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 a tak tak, w STS bardzo przyjemnie się obstawia, panie niekiedy podczas wbijania i drukowania kuponu/ów dostarczają niezapomnianych widoków dekoltowych :)))tak nisko są usadowionew Fortunie to już nie to, ech
pawcion123 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Uchowaj Boże..!!Niestety Odkrywcy mają ciągłe parcie na odkrywanie" nie koniecznie fantów.itp.....:)
zainak Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No jak Panowie Odkrywcy, kuponiki już wysłane ?50 baniek do zgarnięcia, żeby wygrać trzeba grać !eh :))
sonicsquad Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ah cztery puszczone :) Jak wygram stawiam piwo :)
Y-aero Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie no to ja to mam wygrać :D żona mi kupon posłała.Jak się uda i nie dostane po tym zawału to nawet po czteropaku postawie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.