zainak Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Chciałbym zapytać się kolegów Odkrywców czy obstawiacie meczyki.Ja grywam. A jak mi idzie? Jak u dobrego magazyniera; są plusy i minusy :) czyli na zero :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Też się w to bawiłem,lecz więcej minusów niż plusów :)Przyszedł taki dzień" że rzuciłem to raz na zawsze.Teraz to tylko losy na loterii i czasem Lotto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Nie gram w żadne gry hazardowe, loterie, Toto Lotki i inne.Nie płacę podatku od marzeń".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Czasem jakiś kupon Lotto... Raczej w pokerka ze znajomymi... Emocje może nie te, ale relaks po cięzkiej pracy o wiele lepszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Witam.Dokładnie tydzień temu pierwszy raz w życiu obstawiłem mecze.Czekałem sobie na ślubną ,która była u fryzjera( czwartą godzinę chyba) i z nudów mnie już skręcało. Tymczasem obok zauważyłem punkt bukmacherski STS, w którym zakłady przyjmowała niezwykle atrakcyjna brunetka. No i jakoś tak samo wyszło, że zagaiłem jak to się gra". Po objaśnieniu ( i kontemplacji fantastycznego biustu) obstawiłem 5 meczów ligi angielskiej.Wieczorem okazało się że wszystkie trafiłem. W niedzielę poszedłem odebrać wygraną.Za postawioną dychę odebrałem 60 zł. Przy okazji obstawiłem następne cztery mecze ,które również prawidłowo wytypowałem - tym razem wygrana 40 zł.Nawet nie wiedziałem że jestem takim znawcą Premiership!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Hmmm....poruszyłeś moje wodze" fantazji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Wodze fantazji o kontemplacji fantastycznego biustu" ? :) czy o wygranych? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 O Kobitkach ma się rozumieć... pal licho wygrane itp ....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2011 a tak tak, w STS bardzo przyjemnie się obstawia, panie niekiedy podczas wbijania i drukowania kuponu/ów dostarczają niezapomnianych widoków dekoltowych :)))tak nisko są usadowionew Fortunie to już nie to, ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 ciekawe czy czytaja to wasze panie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Uchowaj Boże..!!Niestety Odkrywcy mają ciągłe parcie na odkrywanie" nie koniecznie fantów.itp.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2011 No jak Panowie Odkrywcy, kuponiki już wysłane ?50 baniek do zgarnięcia, żeby wygrać trzeba grać !eh :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Ah cztery puszczone :) Jak wygram stawiam piwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y-aero Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Nie no to ja to mam wygrać :D żona mi kupon posłała.Jak się uda i nie dostane po tym zawału to nawet po czteropaku postawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.