zainak Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Napisano 2 Wrzesień 2011 Chciałbym zapytać się kolegów Odkrywców czy obstawiacie meczyki.Ja grywam. A jak mi idzie? Jak u dobrego magazyniera; są plusy i minusy :) czyli na zero :/
pawcion123 Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Też się w to bawiłem,lecz więcej minusów niż plusów :)Przyszedł taki dzień" że rzuciłem to raz na zawsze.Teraz to tylko losy na loterii i czasem Lotto :)
traper6 Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Nie gram w żadne gry hazardowe, loterie, Toto Lotki i inne.Nie płacę podatku od marzeń"....
sonicsquad Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Czasem jakiś kupon Lotto... Raczej w pokerka ze znajomymi... Emocje może nie te, ale relaks po cięzkiej pracy o wiele lepszy. :)
paul Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Witam.Dokładnie tydzień temu pierwszy raz w życiu obstawiłem mecze.Czekałem sobie na ślubną ,która była u fryzjera( czwartą godzinę chyba) i z nudów mnie już skręcało. Tymczasem obok zauważyłem punkt bukmacherski STS, w którym zakłady przyjmowała niezwykle atrakcyjna brunetka. No i jakoś tak samo wyszło, że zagaiłem jak to się gra". Po objaśnieniu ( i kontemplacji fantastycznego biustu) obstawiłem 5 meczów ligi angielskiej.Wieczorem okazało się że wszystkie trafiłem. W niedzielę poszedłem odebrać wygraną.Za postawioną dychę odebrałem 60 zł. Przy okazji obstawiłem następne cztery mecze ,które również prawidłowo wytypowałem - tym razem wygrana 40 zł.Nawet nie wiedziałem że jestem takim znawcą Premiership!!
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Hmmm....poruszyłeś moje wodze" fantazji.....
sonicsquad Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Wodze fantazji o kontemplacji fantastycznego biustu" ? :) czy o wygranych? :)
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 O Kobitkach ma się rozumieć... pal licho wygrane itp ....:)
zainak Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Napisano 3 Wrzesień 2011 a tak tak, w STS bardzo przyjemnie się obstawia, panie niekiedy podczas wbijania i drukowania kuponu/ów dostarczają niezapomnianych widoków dekoltowych :)))tak nisko są usadowionew Fortunie to już nie to, ech
pawcion123 Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Uchowaj Boże..!!Niestety Odkrywcy mają ciągłe parcie na odkrywanie" nie koniecznie fantów.itp.....:)
zainak Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 No jak Panowie Odkrywcy, kuponiki już wysłane ?50 baniek do zgarnięcia, żeby wygrać trzeba grać !eh :))
sonicsquad Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Ah cztery puszczone :) Jak wygram stawiam piwo :)
Y-aero Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Nie no to ja to mam wygrać :D żona mi kupon posłała.Jak się uda i nie dostane po tym zawału to nawet po czteropaku postawie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.